Valborg idag tra la la!

Det är Valborg i dag tra la la. Det ska om allt går som det ska traditionsenligt firas med att åka ner och titta till Lille Poseidon och kolla så att han har det bra, gräla lite med polisen om var man får stå och inte...business as usual alltså. Nu pillar jag med middag till mig och lilla Hjärtat. Får ätas på olika tider dock då han jobbar sent idag. 
 
Dagen idag började med en simtur. Så jävla tråkigt va! Det är roligare att se färg torka jag lovar. Men det är väl den enda motionen som fungerar utan att ta livet av mig så det får ju gå. I morgon hoppas jag dock hinna med en instruktion på gymmet...Efter jobbet blev det lunch med Storsess. Trevligt värre. Och gott. På Tunna Skivor. 
 
Vi träffade A-K en blixtvisit också. Sedan var det hem och ta en power nap. Det är fani mig otroligt hur sömnig jag är nuförtiden. 
 
Hoppas på en trevlig kväll och att inte frysa röva av mig, det vore ju synd. Det är ju trots allt inte min mest framträdande kroppsdel....

It's a Miracle...at least for now!

Gick iväg tvärs över vägen från jobbet och tog mig en 30 minuters simtur. Ett mirakel inträffade. Jag har inte en tiondel så ont i musklerna i höften som innan. Det får bli en simtur innan jobbet i morgon, definitivt! 
 
 
Hittade en himla kul bild på instagram idag. Jag snodde den rakt av från Lola Mischief, hoppas hon tycker det är okej. Nu passar den väl inte hundra på mig, men kul är den. I haven't looked innocent since I was fourteen, but it is still fun!
 
Något annat fun är posten idag igen. Fick ett brev från Sergel inkasso att de och Telia lagt ner alla sina fordringar på Lillsess. Skam den som ger sig! En barnmorska sa till mig en gång för länge sedan att "du kommer bli en väldigt klok gammal dam". Nog fan lär jag bli det. Men jag är lite less på att behöva lära mig allt "the hard way" faktiskt. Jag tycker att mina stackars små sessor kunde få ha flyt och lätt någon enda gång. Det kan inte vara lätt att ständigt behöva ha en mamma som slåss med näbbar och klor för dem. Att ständigt känna skuld gentemot mig, för det antar jag att de gör ibland.... 
Taggar: freaky as fuck, sergel inkasso, simning, telia, värk;

Weird!!!!!

Skrev på fejjan att det skulle vara kul att veta vem besökare 42000 var. Inget svar. Går in o kollar nu. 42008 står det på räknaren men när jag kollar min statistik har 70 pers varit inne sen jag skrev sist! Weird!