10 dagar kvar!

Det har vart en bra dag idag. Full fart från start! Nedräkning pågår! 10 dagar kvar! Ibland känns det som om det kunde räcka på fredag, men ska försöka hålla ut till fredagen därpå. Under tiden funderar jag på vad jag ska fortsätta med efter själva pulvret. Jag har räknat ut att med LCHF fortsätter jag att vara i ketos och förhoppningsvis förlora några kilon till...

Jag undrar en sak: vem är det som ställer skor på motorvägen överallt? Alltid en sko, ensam efter vägkanten. Man kan ju inte tappa skor på motorvägen, eller?

Just nu har jag nog inte så mycket mer att delge er tror jag så ha nu en fantastisk tisdagskväll och onsdagsdag!

De riktigt svåra uppgifterna..

Det är tur att man är en kvinna med överlägsen intelligens, vem skulle annars göra de riktigt svåra uppgifterna i vårt hem:

Slänga tomma toarullar (eftersom någon valt att sätta en ny rulle ovanpå den tomma så måste det här vara riktigt svårt)
Lägga pantflaskor på rätt plats
Slänga tomma schampoflaskor i papperskorgen
eller hänga tvätt

jag bara undrar?

Gäääsp!

God morgon världen! Jösses vad jag är trögväckt idag och jag som körde igår, hur går det till? Trött som fan och skallebank när man vaknar, vad är då vitsen med att vara nykter??? Fast just nu är ju vitsen en speciell, d v s fortsätta min renlevnad. Å det går bra. Jag drack vatten, vatten och mer vatten. Det var nog dessutom första kvällen som chauffören behövde mest kissepauser. Hi hi!

Vad dagen ska innehålla har jag inte bestämt ännu, förutom svampsoppa då....

Jo jag ska hänga tvätt, glömde visst det igår, hm.....