En dag med min stora tös

Haver vi ägnat oss åt storskaligt firande av mors dag? Nope, vi har flyttstäda. Jag har sett avlopp som kommer att hemsöka mig i mina drömmar. Och andats in hundhår i en mängd som kunde räcka till att klä en Gigantisk collie... Men, men det är sånt en får ta när jag nu fick för mig att barn ville jag ha. Eftersom mina avkommor är fantastiska och gjort mig till en bättre människa så är avlopp och hundhår ett lågt pris att betala♥️♥️♥️

Det vill ju gärna bli bra...

Nu har jag precis blandat en kanna Margarita. Den innehåller 6 dl tequila o 3 dl cointreau... Å så citron då. Har vi tur så minns vi att vi ska käka middag sen. Och ja, jag var bakis i morse efter förra kannan Margarita... Men jag säger som snubben i sällskapsresan "ja va nykter i morse men nu börjar det ordna upp sig".

Har jag fått nåt gjort idag då? Mer än en kan tro faktiskt. Tvättat lakan o bytt. Satt ihop dynlådan, nä det hände aldrig igår.... Släpat ut Bernt-Magnus o ett par andra flamongosar på altanen. Släpat sten till parasollfoten... Vattnar gräsmattan d v s flyttar vattenspridaren. Läser bok, Bläckmagi fortfarande o somnar mellan varven. Bra dag alltså så här långt, för mig. 

Fredag, ändå

Fredag idag. Det ska t o m grillas säger Prinsen. Dagens första Margarita intagen (inte pizzan😂 men det var det väl ingen som trodde heller). Ska försöka ta mig samman och montera en dynbox men tänker att lite nervlugnande alkohol kan vara bra innan den utmaningen... See ya!