I de lugnaste vatten.......



Kom på en grej förut. Blyga människor betraktar man ofta som snälla o gulliga automatiskt. De kan ju vara hur sviniga och elaka som helst på insidan och vi får ALDRIG veta det! 

Kvällen,

Det är kvällen nu. Efter en riktigt lång dag. Sover ju inget värst på bakrus så jag vaknade halv fem första gången. 

Dagen har ägnats åt att natta husvagnen. Fika. Hämta Toyotan. Käka middag med svärpäronen! Nu sitter jag i min soffa o är godissugen. Vilket inte spelar någon roll, har inget godis ändå!

Bakis much? Oh ja.....

Lägger pussel med minnesbilderna av gårdagen. Tror i alla fall att jag har alla bitar ;) det var en konstig dag må jag säga. Inte var det mycket till marknad inte. Att en av mina kompisar helt plötsligt får för sig att svina inne på kinarestaurangen tyckte i alla fall inte jag var okej. Att sedan de "trevliga" gänget från Jönssonligan dök upp utanför var inte heller värst. Sicka idioter de är! Men visst hade dagen sina poänger också. Det är ju inte alltid man får chansen att partaja med Storsess! Det var kul. Att slänga ut killarna ur bilen o stoppa den full med tjejer var ingen dålig ide heller. Eftersom jag gick upp fem igår morse var jag väldigt tacksam för den tidiga hemfärden. Halv ett var vi hemma och kunde krypa isäng. En säng som kissemiss mycket effektivt fyllt med sand!
Taggar: bakis;