Fix you!

Till alla er som är som jag lite trasiga och knasiga...er som behöver fixas....precis som jag gör ibland.....Lyssna på Linneas ljuva stämma. Hon är superduperduktig. Läs gärna hennes underbara blogg. Klicka på ordet blogg så kommer du dit!  Du skriver bra Linnea, det är jag nog inte den första som säger...

jag har alltid misstänkt att det är ett pa...

imag0237 (MMS)

jag har alltid misstänkt att det är ett patologiskt tillstånd att vara man, här är beviset eller apoteket tror i alla fall att detgår att bota!

Skrik och panik!

Idag är ingen vanlig dag. Jag ska till tandläkaren. Det är nog det värsta i hela min tillvaro... Hatar det så hårt va! Jag spänner mig så mycket att jag är helt förstörd hela dagen efteråt. Å då handlar det bara om själva undersökningen, då kan ni ju tänka er resten. Min skapare har nämligen försett mig med jäkligt dåliga tänder, tack för det! Något som inte har gjort saken ett dugg bättre är att jag är överkänslig mot adrenalin vilket gör att det där med bedövning är ett trixigt kapitel. Det går att bedöva utan adrenalin, men det är mycket svårare, sitter ikortare och blir dyrare....Just nu vet jag att jag har en gammal rotfyllning som är felgjord. Den värker mellan varven, men inte idag dock! Den kommer att bli DYR att åtgärda så det vill jag inte göra nu. Tanden sitter långt fram så dra ut är inte ett alternativ. White trash - nej tack! Näe nu tar vi en sväng in i duschen innan det är dags att åka! Ha en bättre dag än jag!