Göttat mig!

Åh så skönt jag haft det. Tagit en lång promenad i solen, både på gatan och stranden. Gått med fötterna i vattnet och solen iögonen. Träffade på en ung man som bedyrade att med så perfekta ben måste jag jogga massor. Och så snygg som jag var så var det ju självklart att jag var gift. Man kan ju fråga sig vad han var ute efter? Kanske skulle rekommenderat en tur till optikern?   

Belönade mig själv med cajunräkor och blodapelsin Margarita på Bubba Gumps. Det godaste jag ätit och druckit på hela semestern. Because I'm Worth it!

Bilder kommer när jag får tag på ett vettigt internet. Puss o Kram!

Äntligen intärnät!

Landade i Daytona Beach igår förmiddag! Tillbringade eftermiddagen på träffen. Frös som fan. Checkade in på hotellet som verkade bra vid första anblicken.... Men det luktar mögel, men inte inne hos oss gudskelov. Internätet fungerade inte.....det var igång nu ikväll när vi kom hem. Efter hotellet blev det middag på Hog Heaven. Gött! Sen var det dags att fortsätta frysa på Belair Plaza. Idag har det varit liiiite varmare. 8 timmar gick och gick vi.... Det handlades en hel del. Hoppas vi får hem skiten....  

Idag blev det middag på Hooters med de andra svenskarna i kolonin. Sedan frös vi mer på Belair Plaza. Nu sitter jag i sängen med en gin o tonic. 

I morgon tänker jag stanna här på byn när de andra åker till träffen. Ska nog kunna sysselsätta mig. Hoppas på lite bättre väder 🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆🔆

Snygg å se på i alla fall

Men den smaka väl inget värst....