Det blir inte alltid som det var tänkt, då får det bli som det blir...

Skulle ju plugga idag. Blev i stället uppkörd halv sju och ivägtransporterad till Nossebro. Veteranmarknad. Hur stort som helst. Hittade efter tre timmar Claes Klätterkuk och Fårre. Blev en rast på filten. Väl hemma blev det ändrade planer för resten av dygnet. Vi ska sammanstråla hemma hos Najse och Helena, grilla lite å sen blir det stan. Jag som skulle vara skötsam. Men jag har väl förhoppningsvis hela ålderdomen på mig att bli skötsam, så vi tar det då. Hoppas ändå orka skriva lite i morgon....Det sista som överger människan är nämligen hoppet. Nu ska jag strax förvackra mig själv inför resten av dygnet! 

Taa Taa!

Sicken morgon!

I morse var jag hyffsat i fas. Kom iväg i tid. För att bli sittande i bilkö i två timmar och fyrtio minuter...Men jag ska väl inte klaga jag överlevde ju, vilket var mer än vad han som kört in i bussen gjorde. När jag väl tagit mig till jobbet flöt resten på alldeles utmärkt. Hade ett par kanonlektioner som faktiskt fick mig att tänka snälla saker om både elever och undervisning. Något som jag däremot inte tänker snälla saker om är den jävla rabiata galna häxan som står i paddocken utanför köksfönstret och skriker allt vad hon orkar åt sina elever. Hon var igång redan när jag kom hem, hon har inte slutat än.... Jag är så trött på den kvinnans disharmoniska stämma så jag har lust att strypa henne. Grrr! Det är i alla fall ett argument FÖR en flytt, även om hela det projektet känns övermäktigt just nu. Dessutom kom ju världens bästa granne häromdagen med jordgubbsplantor till mig och förklarade att dem kunde jag ju inte flytta ifrån. Bättre grannar får man ALDRIG någon annanstans. Det är jag säker på. Ja det var kärringens röst det. Nästa intressanta problem är hur mycket det dammar. Man vill INTE stänga ytterdörren i sånt här väder och då blir det ett extra varv med dammtrasan bara för att hon ska pina livet hur hästkräken därute. Morr!!!! Har tagit mig en 5 kilometers kvällspromenad. Den första motionen på en vecka. Men nu är jag på banan igen. I morgon blir det antingen löpning eller styrketräning! I helgen behöver jag som sagt plugga. Men först är det SUSHI-fredag och sovmorgon...Mums!

Mental utmaning....och utmattning....

Mår fortfarande lite skit, men det är i alla fall bättre än igår. Nu laddar jag för räkningsbetalning och deklaration!!!! Vill inte, vill inte, framförallt inte räkningarna. Piss, pest och senapsgas!