Nä det är inte jag som parkerat galet, men...

20100930510 (MMS)

Nä det är inte jag som parkerat galet, men kul ser det ut

Åh här kan man greja - om man är Kitten i Ullared alltså!



Hi hi! Lagerarbetargroupie!

Oh no, I'm broke again....

Prexist tryckt in räkningarna, blääää! Jag som vill spendera så mycket på MIG SJÄLV. Men det lär icke ske.... Förutom att jag SKA till frisören nästa vecka + få ögonbrynen fixade... Men det är synd å klaga när man har mat i magen och tak över huvudet. Så det så!

Gårdagskvällen var kall men mycket trevlig med intressanta samtal med elever om saker som verkligen inte hör till vardagen som förstoppning och Nationalteatern, det senare något som eleven i fråga nog inte riktigt fattat att de funnits sen vi gick på mellanstadiet. Hi hi!

Dagen idag ska ägnas åt städning och handling. Kan verka slöseri att använda en oväntad ledig dag till såna saker, men det känns gott att hinna med! Sedan blir det en tur till banken för att byta ut min Digipass som tydligen är lite gammal och sjuk, eller i alla fall batterislut.

Solen skiner, det var frost på gärdet när jag vaknade. Jag är nöjd helt enkelt. Ska ringa brollan sen också och dessutom hinna med ett PUMP pass ikväll. Tror kanske inte vikten kommer att ha minskat i morgon, men muskelmassan bör ha ÖKAT en hel del! Men jag är nervös nu när det är vågdags, eftersom jag ätit nu i ett par veckor, förvisso inte mer än 1200 kcal om dagen, men ändå, det har ju nästan känts lyxigt!

Ha en fantastisk dag, det ska jag försöka med!