Där vi är är det alltid roligast!

Oftast så är det väldigt skönt att komma hem, hur kul man än haft det, men den här helgen har varit så rolig att jag faktiskt önskar att den varit längre.

I fredags så kom Lena o Clas och hämtade oss, vi pep iväg till Åtorp. Där väntade Karin o Lasse på oss i sitt fantastiska hus. Kvällen bjöd på Hof, korv och en massar roligt umgänge + en tur ut i garaget för att beundra vagnparken. Bilder kommer så fort jag fått fason på bildspelet...

Frukosten som serverades dagen efter hade fått vilket hotellkök som helst att skämmas! Fantastisk! Kvart i åtta stod vi på parkeringen i Kristinehamn och hängde på låset till Powers Höstmarknad. Dagen bjöd på många skratt och många intressanta syner, mycket kuligt folk. Sedan bar det av hem till Åtorp igen. Det var Tacodags. Vi hade dessutom fått med oss ett par extra matgäster - Najse och Helena. Det var kul att de hängde på.

Sen var det dags att svida om och dra iväg på fest - trodde vi! Men vi ska inte gå händelserna i förväg. Först blev det en förfest på en för mig okänd ort. Det var kul. När vi sen kom fram till Karlskoga så tyckte ungdomarna att det var dags att hysta trasan (fälla ner cabben alltså). 30 oktober.... det var förvisso 8 plusgrader. Men så fort vi kom upp i en hastighet över 10 kmh så blev den en aning dragigt... Vi kom fram till Valåsen där vi möts av en person som ber oss ta en extra sväng på stan. Vilket vi struntade i, men när vi skulle parkera visade det sig att cab-motorn inte var på sitt bästa gåbortshumör. Där var det nervöst en stund. Hela natten utan tak var väl inte riktigt vad vi tänkt oss. Efter lite mild övertalning så kom trasan på plats igen.

Jag möttes av världens bästa Tina och världens bästa Anna när jag klev ur bilen! Goa underbara töser som kommit dit för att träffa mig, så gulligt.

Inne på kåken var en snutrazzia i full gång. Det var piketer, vanliga polisbilar, vanliga poliser och civilare där... Så mysigt. Alla var som förstenade. Farbror blå hade visst problem med ölförsäljning utan tillstånd....

Efter nån timme så gick bandet upp på scenen trots den torrlagda tillställningen. Vi dansade tappert på en stund, men det var liksom ingen fart och kläm i tillställningen längre... Dessutom hade visst farbror blå hittat på en massa nya spännande regler för var man fick stå och hur många man fick vara i lokalen samtidigt å sånt, så stämningen var väl inte direkt på topp.

Efter en lång dag blev jag inte särskilt besviken när vi bestämde oss för att åka hem och kolla in kudden.

I morse serverades ännu en lika fantastisk frukost och sedan så bar det iväg hemmåt. Det blev ett stopp på Bögens för en halv special. Nu är vi hemma och kissemissarna har kommit in! I möra är det en ny dag!

Snart hemma!

20101031569 (MMS)

Snart hemma!

En del bilar är fina å andra mindre fina

20101030559 (MMS)

En del bilar är fina å andra mindre fina