Göra saker tillsammans❣️

Hösten har sina fördelar även om den kommer i augusti. Stavas kallt och tråkigt i garaget. Då kan min man till och med tycka att köket är bättre. Idag satte jag honom på att fixa den råstekta potatisen. Som ni vet har jag en tendens att råka ut för knivrelaterade olyckor så det passade utmärkt. Därutöver tog han på sig ansvaret för såsen. Det innebar att jag bara behövde ta mig an att steka den döda  kon. Perfekt! 

Nu skulle jag kunna lägga ut ännu en bild på Mr Right in action vid spisen, men han blir sååå grinig då så det blir intet. Men ni kan få en när han delar sin middag med den dementa katten!  (null)
Ja, hon är vanskligt social nuförtiden...

Kan Ernst räknas som belöning?

Jo ibland är Ernst belöning. Som idag, jobbat som en ja vet inte vad. Som vanligt handlat å städat. Efter det sitter jag på sängen o viker tvätt. På med tv:n, luta sig bakåt o koppla av med Ernst... ingen tv-soffa alltså men väl tv-säng. Gött och välförtjänt! Maken har dock tonvis med invändningar mot programvalet, men se det skiter jag i! Så det så 💩💩💩

Hua för en onsdag!

Är det så här det ska vara? Dessa onsdagarna? Ja tydligen är det så. Fem lektioner och en konferens på det. Tur att jag avrundande dagen med ett yinyogapass. 

Nu ska jag bara skicka beställningen till Ica för att förbereda morgondagens Handla-städa kväll.  This adulting is really not fun 🤮.