PUMPAN ÄR SKUREN - HALLOWEEN MUSIKEN LJUDER

Fick tummen ur till sist och inhandlade en pumpa av lagom storlek. Jag och ADHD-prinsessan skar ut ansikten i den så nu lyser den så klart i hallen. Har bjudit in två longtime-no see vänner på middag. Rostbiffen är klar, hasselbackspotatisen står i ugnen. Det blir nog bra. Glass till efterrätt. Prinsessan ska till gården. Med stränga tillsägelser att åka hem vid första tecken på problem. Det är ju inte en optimal kväll för tonåringar att ränna ute.  Idag har jag faktiskt tagit det lugnt.

Var nere i källaren och hittade lite Mc Donalds leksaker. Ska kolla med ungarna om det är okej att ger dem till favoriteleven.

Med en förhoppning om att både Ni, kära läsare och Vi här hemma får en trevlig kväll!

Träningsvärk!

Har jag. Fast inte så mycket värre en vanligt, trots träningsuppehållet. Men jag hoppas att jag ska få till det med träningen nu. Har ju bara utvecklingssamtal tisdag och onsdag nästa vecka. Så nu ska väl det besvärliga vara över.

Snurrade runt på lite bloggar nu innan jag började skriva. Gör folk inte annat än shoppar? ? Kan inte låta bli att undra, eller är det bara så att det är det mest intressanta som händer i deras liv. Verkar konstigt tycker jag.

Nu vill kissemisse gå ut - så jag får väl släppa ut henne!

Fast är jag så mycket intressantare då? Näe gissningsvis inte - bara äldre! Låter trist förstås.

Jag är glad att jag slapp köra till Stenungsund idag. Skönt! Hade ingen lust att tillbringa en hel dag där för att vänta på att bilen skulle bli klar på verkstaden. Kamremsbyte - äcklig massa pengar!

Nej jag funderar på om jag ska bjuda ett par bekanta på middag idag eller, åka och träna. Vet inte än. Trevligt att träffas, men låter lite småjobbigt att laga mat, fast det ska jag göra ändå ju!

Det löser sig väl. Jag återkommer när jag kommit på något intressant att dela med mig av!

KAMP

Ska strax övervinna mig själv igen och åka iväg och träna. Det är segt när man lixom kommit av sig. Men det gick igår så då går det idag med!

Min diskmaskin låter väldigt mystiskt, ska bli skönt att åka ifrån den!