Brandvakt och hemmagym, livet med en gammel Buickbil

Otaliga äro de gånger jag använd fronten och skärmarna till Buicken som hemmagym den här sommaren. Först så ska den på och sen så ska den av. Lyfta bära släpa, in i garaget - ut i carporten - in i garaget igen å så håller det på. Skärmar och front är liksom allt i ett på den här bilen. Det paketet är både stort och otympligt och väger e del.  Idag var det bromsservot som skulle passas in. Som tur var verkar det både passa och få plats. Inte illa. Efter det var det dags att vara brandvakt = ligga i framsätet och kolla in bland kablar och mög så att det inte började brinna någonstans. Det gjorde det inte som tur var. 
Taggar: buickbil;

Uti skogen ska vi gå....

På med gummistövlar och tv-braller. Sen var det dags för ett litet besök i skogen bakom huset. Jo det visade sig att de senaste dagarnas regnande gjort lite nytta i alla fall. Blev väl en å en halv liter kantareller. Flera betydligt större n de knappålshuvuden som stuckit upp tidigare! Bra, så nu ska jag ta och rensa lite. 
 
I övrigt är det packa och planera som gäller idag. Kanske handla också, vi får se, eller så tar jag det i morgon förmiddag. Jag förundras över att det kan kosta över 600 spänn att byta gasolflaska här i Gråbo och 349 bara ett par mil bort...
 
Nä rensa kantareller vad det ja!

Shoppin' when is it gonna stop?

Usch och fy, det blev ett par kasslerkalsonger (nätstrumpor) och en tröja som jag INTE skulle ha från början. Jag försöker belägga mig själv med shoppingförbud. Går sådär....förra helgen, armband, klocka, väska och klänning...Jag är hopplös, fullständigt hopplös. 
 
Nu när jag handlat till kvällens middag ska jag lägga mig med en god bok en stund. Förhoppningsvis hinner jag ner och simma en sväng också innan jag behöver börja med käket!!!! Vet att vädret inte är optimalt men för mig duger det att simma i.
Taggar: shopping, shoppingförbud;