Det krälar maskar i idyllen

Jag bor idylliskt och i princip grannfritt efter en liten väg utanför ett pyttesamhälle som heter Gråbo. Utefter min lilla väg har getts tillfälliga bygglov för villavagnar till nyanlända flyktingar. Jag tycker själv att det låter som nån sorts trailer park typ USA... d v s en bostadsform som särskiljer en fattigare befolkningsgrupp men det är min enda invändning. 

Idag fick vi en lapp i brevlådan från några "concerned citizents" som kallar till möte för att diskutera detta kommunala tilltag... läser vidare, det är tydligen viktigt att ventilera och diskutera. Man uppmanas även gå med i deras fb-grupp flyktingbostäder i Olstorp eller vad fan den nu hette. Nyfiken som jag är glider jag in där och kollar läget. Här blir det mycket tydligt vad det handlar om. Det är viktigt men det här är fel plats... känns det igen? Själv hör jag ekot från när det skulle byggas gruppboende för autistiska ungdomar här. Jag ger mig jäveln på att det är samma människor som var "oroade" då som är i farten igen.

 Tråkigt nog är jag inte förvånad. 25% av invånarna i Olstorp röstade SD i förra valet.

Stollerier

Sickna stollar det finns! 😆😆😆

Pinuperi, pinupera!

Jag tänker mycket på vad jag håller på med just nu. Vid en ålder när jag säkert som amen i kyrkan hade åkt ur rutan om jag jobbade på en tv-kanal väljer jag att ta steget ut i offentligheten. Helt fräckt trotsar jag normen och lägger ut bilder på mig själv i underkläder, i klänningar,  i stolliga poser trots att jag inte på något sätt motsvarar idealet avseende figur och ålder. Jag ställer upp i en pinuptävling. Observera att jag inte skriver skönhetstävling för det handlar om så mycket mer. Jag är helt jävla galen helt enkelt. Eller så har jag bara bestämt mig för att jag kan få gilla mig själv, se på mig själv på ett positivt sätt, försöka visa att skönhet är högst individuellt. Att man kan vara vacker fast man inte är sjutton eller väger 52 kilo. Normbrytande helt enkelt, eller kanske normtrots?!
 
Jag vill inspirera, både de unga tjejer jag träffar på jobbet och alla andra fantastiska kvinnor jag träffar. För mig är pinup en estetik inspirerad av 30-60-tal och en anda som är så hippie:
<3 <3 <3Peace love and understanding! <3 <3 <3
 
NI ÄR FANTASTISKA BRUDAR, SÅ DET SÅ. KÄRLEK PÅ ER!
 
Long live eyeliner and lipstick!
Taggar: Pin up, Retro pinup Sweden, feminism, peace love and understanding;