En tionde krets?

De senaste dagarna har jag lyssnat på "vi drar åt helvete" en p1 podd om Dante Alighieris den gudomliga komedier. Ja, det är litteraturnördsvarning på den. Det erkänner jag. 

Nu till saken...jag är inne på att det bör införas en tionde krets i helvetet. En för journalister. Varför ska de straffas? Pga dumma frågor. I det här fallet tänker jag på den för dagen aktuella frågan: hur tror du att spelarna känner det? Ställd efter att Sverige tydligen åkte ur EM. Nej jag är ff inte intresserad av sportboll... Det är de jävla frågorna som stör mig. 

Hur ska dessa själar bestraffas då? Bli tvungna att besvara en oändlig ström av dumma frågor? Hur känns det att brinna i helveteseldarna? Ska ta upp frågan med chefen för helvetet! Naturligtvis krävs det utbyggnad och planering men på ett par års sikt så...

Jobbat på livskänslan

Efter jobbet åkte jag ner till "min" sjö och slängde mig i. Senast jag var där var nyårsdagen... men jo, det gav en underbar livskänsla ändå. Försöker lapa sommar. Det går ganska bra. Nästa steg kan vara att bege mig upp i skogen för att se hur kantarelltillväxten går. 

En annan positiv sak med den här dagen var att mina jobbarkompisar drog med mig till den lokala indiern på lunch. Det var så gott och trevligt, va👌


Sicken skit!!!

Jag köpte en sån där söndagsbilaga idag för att ha nåt kravlöst att bläddra i. Antingen har jag blivit rabiat eller så är GT/expressens söndagsbilaga allvarligt ute och cyklar. Artikel efter artikel handlade om saker kunde förändra för att bli en bättre version av sig själv... Bottennapp nåddes vid en lång instruktion kring hur en tjej skulle träna upp sig för att ha anala samlag... Det trots att tyngdpunkten i en annan artikel var om en kvinna som blivit misshandlad, våldtagen och såld av en förövare... en kvinna som numera har en så gravt traumatiserad anal att hon måste ha blöjor🤮👿. Ser de inte det här själva eller har jag blivit galen som tycker att det är orimligt?!