Things to do on a Saturday

  • Powerwalk - check
  • Sytt kederlister till Buickbilen - Check
  • Plockat undan i hemmet - check
  • Handlat - check
  • Fört in betygen - check
 
Nu ska jag gå ut och förhindra att mannen börjar plocka med nåt nytt. Han är nämligen rastlös nu när Buickbilen är farligt nära färdig... Börjar yra om att ta upp chevapickupen och riva den för att inleda nästa projekt. Där satte jag ner foten, vet dock inte om det hjälper. Mitt förslag var - fixa fjädrarna bak på Cadillacen så att vi kan dra husvagnen med den... Vi får väl se vem som vinner.
 
Nu ska jag förbereda middagen = koka purjolök och pasta. Ska dock inte intas tillsammans. Purjolöken ska lindas med bacon före vistelsen på grillen. Pastan skall omvandlas till en kall pastasallat. Blir nog helt okej det här. 
 
Det blir inget Trollhättan, inget Töllsjö och inget annat bus heller ikväll. I morgon kan det KANSKE bli en tur till hjulets dag. Vi får la se....

SUPERDUPERGRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA KIMBERLEY!

 Grattis till läkarexamen GUMMAN! Du är awesome!
 

Fragmentarisk dag..

Lite av varje har dagen innehållit. Promenad 6 km. Handlat kardborreband och gummimattor till Buickbilen. Hittade jättefina mattor på ebayen för typ 70 spänn. Tigerrandiga så klart men, frakten gick lös på nästan 400. Suck! Fick styrsla mig helt enkelt. 
 
Hemma har jag roat mig med tvätt och att rensa oönskad grönska ur min solhåla. Den är nämligen täckt med grus. När jag planterat i rabatten har jag sölat jord. Alltså var det ganska gräsigt. Gjorde alltså en liten insats där!
 
Fick sytt till Buickbilsmattan så nu är den klar för nu. Snart ska vi bege oss upp till Najse å Helena för umgänge.
 
Idag tog jag det där med Duckface till en ny nivå förresten!