Fixat - årets inslag av organiserad cruising fixat!

Ja ha, nu rör vi oss oändligt sakta mot stan i 56an från Yankee cars. Det innebär nog att vi cruisar klart för i år. Kan KANSKE bli en tur  i Famköping i sommar, men det återstår att se... Det här är ju sådär kul. Men va fan vi har trevligt sällskap å alkohol i bilen - vi överlever!

Det ena å det andra

Började dagen med en kraftit längtan efter att lösa en av våra uppgifter på kursen. Efter frukost satte jag mig och lyssnade på en politisk debatt. Live-tv från riksdagen. Förvånades över sossarnas fullständigt oacceptabla beteende mot SD. Jag är ingen SD-väljare alls, någonstans. Men... genom att missbrukar vårt politiska system totalt gör makthavarna sig mindre än dem de bekämpar... Det är fel väg. Strider vinns genom relevanta argument och inte barnsligt beteende. Så det så.
 
Efter det tog vi öss enna sväng till Ve.... vad det nu hette. Det ligger strax utanför Ulricehamn... erfor vi, när vi kört alldeles för länge på gågatan i Ulricehamn... då ringde vi upp han som annonserat ut husvagnen vi skulle se på. Då for vi vidare till destinationen. Tittade på husvagnen och konstaterade att när det gäller utseende och funktion vann i det här fallet utseende. Den hade säkert vart väldans praktisk, men ack så ful... Så vi kör väl vidare ekrann te med den vi har, kanske? 
 
När vi kom hem käkade vi go mat, sen satt vi på verandan och filurade och nu är det nog tv-time!
 
Hörs i möra da!

Ensam som en skugga...

Jag lever mitt liv ensam. Jorå visst är jag gift å så men min själ är ensam för den Vågar inget annat. Mår jag piss så pratar jag med - ingen
Mår jag bra så säger jag det till - ingen 

Det är inte så att det är fel på folk, det är mig det är fel på. Jag släpper ingen jävel över bron, så enkelt är det. Gillar jag det? Nej. Vill jag ha det så? Nej. Men jag vågar inget annat. Ett helt liv av utestängande har resulterat i att jag inte har några nära nära relationer. Jag älskar många människor men vågar inte testa dem. Bra tös reder sig själv. 

Jag fick två feedback kommentarer på min kurs. De hade nog sett igenom mig. De efterfrågade mitt sanna jag.  Jag visar det jag vill visa och inget annat tränger igenom. Det gör nog att jag kan upplevas som ytlig och inte särskilt genuin, men det är så det är bara...