Resfebrar!

Försökte checka in online, men nej... British airways skyller på american airlines och american airlines på british airways.... Det får alltså lösas på plats, men ack så irriterande för  ett kontrollfreak.

Vi hörs när vi råkas!

Fan vet....

Vad jag pysslar med nu. Yrar runt och hittar en pryl här och där att packa...

Nu är i alla fall svärfar firad. Blev en biff Wellington, créme Caramelle o andra Goa grejer.

Nu är det sommartid.....aptrött är jag i a f. Imorgon är det bara att jobba tills jag är klar. Håller tummarna för att det ska funka med vikarier å sånt..... Och att jag har jobb nästa år med.....vore ju gött.

Sen är det tisdag = 19 timmars restid. Ovanligt långt beroende på en ofrivillig 5 timmars mellanlandning i LA.

Jag -en betingad reflex

Försökte förhandla till mig lite fler timmar på dygnet den här helgen. Fick avslag. I själva verket verkar det som om jag faktiskt kommer att bli bestulen på en i natt.....

Det jag skulle ha timmarna till var en tur till Lidköping idag. Men nej, av det blev intet. Fick vara duktig o träna o städa istället. Maken var däremot i Lidköping och sålde bra å ha grejer. Där träffade han Jessica o Mike. Det är minsann högkvalitativa kompisar de. Varje gång de ser en flamingo får de nämligen en betingad reflex att köpa den till mig. Idag hade de med sig ett hårspännen med ett flamingohuvud på och pappersnäsdukar md flamingo. Me like!