Nu haver jag grejat...

Sitter här och väntar på avfärd mot Kungsbacka. Med har jag gubben, tre rostbiffar, gurka, tomat, sallad, sparris....lite bubbel och några öl.
I den här ändan av världen är det kallt. Hoppas på något högre temperaturer närmare kusten. Naturligtvis var toppen jag planerat att använda ute på vift. Någon förvånad - räck upp handen! Obs bara de med tonårsdöttrar får svara. Nä hä - inget svar.
Lyckades till sist kleta i lite färg i håret igår och fått på nya lösa naglar idag. Dagen till ära målade i blåmetallic och isblått. Very elegant!
Tar farväl av det gamla året med lite mera Streets of Fire!
Gott Nytt År alla Älsklingar!

Jag tror bestämt det var 1985 som vi åkte Cadillac 55a å lyssnade på den här!

Det må ha varit 1985 vi åkte Cadillac å diggade till den här, men en annan från samma film är Nowhere fast. Den är  Vevhuset, dansgolvet vareviga lördag, Tina, jag och Annika!
Tänk att musik kan förflytta en så till den milda grad. Måste nog göra en lista över låtar som betyder. Men inte just nu. Så njut bara - det gör jag!

Dag 364...

Time to sum it up:
Det här året har varit väldigt annorlunda, det är väl det minsta man kan säga. Förra vintern var som den här, för jävlig alltså. Usch! Vårt lilla födelsedagskalas i januari, sådär en 400 pers på spekeröd med Go Getters blev en mycket lyckad tillställning! Vårresan till Lidköping och Powermarkanden var kanon som vanligt. Kan aldrig bli fel i rätt sällskap.
Sedan var det strax dags för påsklov och med det "The Grand Tour USA". Vilken resa. Om man lägger i hop den med höstresan så har jag nog sett mer av USA än genomsnittsamerikanen gör på ett helt liv. Har ägnat de senaste kvällarna åt att titta på 4 tim och 40 min film därifrån. Det var underbart. Underbart var också att gifta sig i Las Vegas 15 april. Det glömmer man nog inte i första taget!
När vi kom hem var det dags för VÅR. Yummie! Kungälvscruisingen var väldigt kul också, så här i efterhand hade till och med startmotorraset sina poänger. Det blev liksom en sån där historia som man inte glömmer. Sommaren och sommarlovet var välkommet. Rolig midsommarfest/födelsedagskalas för Drömmisen. Lysekil - ingen dålig resa. Varberg - också en hit. Sedan blev det dags för årets nyhet: Viking run -- å så kul det var och blir nog tvungen att instämma med tidigare resenärer - billigt. Vi gjorde inte alls av med så mycket pengar som vi trodde. Även här blev det ju lite bilhaveri, men det fixades på plats.
Efter Viking var det dags för allvaret och extravaganza - fyra veckor på pulver. Inte yummie men effektivt. Började ju jobba i samma veva också. Fick lite nya arbetsuppgifter, utmanande och roligt! Ska jag utvärdera har jag inte lyckats helt hundra, men lär mig hela tiden.
Under hösten så var vi på Playdate i Kungsbacka. En otroligt rolig lördag, fast det var lite småkyligt. Korvgrillning, bilprat, fika, Björnbesök...
Sista helgen i oktober var det höstmarknad i Kristinehamn. Vi åkte till himmelriket - Tack Karin och Lasse! Det var en fantastisk helg. Nedcabbat genom Karlskoga - funkade ju också. Det var precis innan den stora kylan slog till. Att sen själva "festen" hade fler poliser än festdeltagare, blev ju också en sån där grej som blev rolig efteråt!
Rätt vad det var så var det dags för mig att fylla år (igen 23). Samlade mina nära och kära omkring mig, åt och drack och hade en kanonkväll tillsammans...
Sammanfattningsvis så är jag lyckligt lottad. Jag har fantastiska döttrar som övervinner allt, jag har en go gubbe och underbara vänner. Jag älskar mitt jobb och vill bara bli BÄTTRE.
Naturligtvis så leker inte mitt liv varje dag, naturligtvis så sjunker jag ner i deppträsket när det blir tungt att vara mamma, fru, lärare.... men ändå, life is good. Jag har som någon sorts ambition att inte bli som mamma. (Det har väl alla flickor under någon period). Vad jag menar är att mamma INTE trivdes med jobbet, hon trivdes inte med livet och hon tog inte hand om sig själv. Därför vägrar jag vantrivas på jobbet, gör mitt bästa för att trivas med mig själv och jag tar hand om mig själv så gott det går.
Så mitt råd till alla:
Vägra vantrivas på jobbet - gör nåt åt det i så fall!
Gör ditt bästa för att få livet som du vill ha det, det finns mycket man kan påverka!
Ta hand om dig själv! (utgå inte från att nån annan gör det.)
Gilla dig själv och förlåt dig själv för att du inte är perfekt!
Ja nu har jag varit klok så det räcker för i år. Vilket innebär att jag kan vara hur tokig som helst i morgon! Eller hur?
Helt enkelt inte så illa pinkat!