Lite stolt faktiskt

Otroligt nog har jag loggat 21 träningspass på 30 dagar. Det tycker jag är bra jobbat om jag får säga det själv! (null)

Landar

Landar hemma i tillvaron efter min sista dag som arbetande lärare. Det är nämligen så, tror jag att lärare är jag in i själen även om jag inte jobbar som det. De senaste dagarna har jag fått så många goa kramar av underbara ungar. Nu sitter jag här framför datorn med ett glas vitt och filosoferar över livet. 
 
Det var skönt att tömma skrivbordet och köra upp grejer till MITT rum. Vad kommer jag att sakna, eleverna - men de finns ju kvar. Hela skolorna är fulla med underbara unga människor. Undervisning, men det får jag ju fortsätta med i viss omfattning ändå. Skillnaden är väl att de lektioner jag kommer att ha har jag drägliga förutsättningar att planera och genomföra. OM, verkligen OM den senaste offentliga utredningen skulle gå igenom så kommer jag dessutom att ha ett eget ämne, framtidsval heter det. Där får jag jobba med självkännedom, normkritik och beslutsfattande. Det skulle vara kul. Därav håller jag tummarna för det. 
 
En extra bonus är att jag faktiskt inte byter arbetsplats helt. Tre dagar i veckan får jag vara på "min" skola. Det är skönt. Det räcker med att byta arbetsuppgifter, att ha såna enkla saker som lokaler, organisation o goa grejer klart för sig är skönt. Rydsberg är ju däremot ett nytt plejs för mig. Där ska jag vara två dagar i veckan. Där blir det ju massor av nytt att ta in, det betyder att jag inte kommer att sakna utmaningar. In alles är mina skolor på 1000 elever cirkus. Jag jobbar ju inte aktivt med alla hela tiden, då hade nog risken för galenskap varit stor, men har en önskan om att ha genomfört någon aktivitet i alla klasser, helst innan vårterminen är slut. 
 
Sammanfattningsvis - det här ska bli kul!!!! Det är skönt att se fram emot saker. Tänka sig, min satsning av tre terminer av mitt liv har gett resultat 😊
 
 
 

Jag dödde inte!!!

Överlevt första "riktiga" crossfit passet. Och ja, det är skitsvårt, skitjobbigt och skitkul. Min arma kropp ömmar här och var. Det kommer garanterat att bli värre imorgon. 

När Vi ändå är inne på ämnet imorgon så är det min sista dag som lärare. Det är så mycket blandade känslor. Idag hade jag min sista lektion med "min" klass. Några av mina ungar hade varit och köpt choklad 🍫 och en 📚. En Stephen King, handlar om en farsot som drabbar alla kvinnor. De somnar, men blir den väckta blir de monster!!! Underbart. De satte det så bra. Skräck med en tvist. Åh vad jag vill att de ska få det bra. 

Nåväl nu är det snart läggdags, det ska bli gött!