Sommarprojekt

Dagens första projekt - träning på gymmet
Dagens andra projekt - har önskat mig ett runt köksbord ett tag. Förra veckan fick jag syn på att det stod ett på loftet till garaget. Brunt, skamfilat och fult. Idag åkte jag till Colorama i Stenkullen och köpte en färg som heter Lagun. Med mig hade jag en bit vaxduk för att få rätt nyans. I eftermiddag har jag slipat ner bordet och målat första varvet. Ska nog trots makens protester fortsätta med köksstolarna också. Tror det blir fränt. 
 
På färgaffären hittade jag den här tapeten:
 
Den är gråblå och fåglarna vitaktiga. Inte rosa. Hade varit kul på en vägg..... Den som lever får se!
 

Så det kan bli...

Hoppsan, vi ska visst ut idag. Det hade jag ingen aning om i morse. Det blir en tur till Ellös och sommarrocken där. Kan ju bli trevligt.
 
Dagen inleddes enligt plan på gymmet. Sen bestämde jag mig för att hänga på gubben på shoppingrunda. Gangsterkeps till Buickbilen var det som skulle letas efter. Vi hittade flera kepsar men ingen tillräckligt bred. Ulf tillhör ju de brede pöjkarna. Men jag fick smöget i trädgårdar och garage i alla fall. 
 
Här döljer sig en Cadillac -51 ambulans. 
De här skönheterna står hos en gammal svåger till mig. Mums!
 
 

Helt rätt!

Idag känns det helt rätt att inte vakna i en kall husvagn. Jävlar i havet vad det regnar. Verkar inte som det ska sluta på många dar än.... Usch! 
 
Gårdagskvällens grill med vänner slutade i grilla ute och äta inne. Den obserante ser kanske maken stå ute i carporten vid grillen! Det gick jättebra det med. 
 
Nu ska jag vränga på mig lite kläder och dra till gymmet för lite inomhussol och ett pass på crosstrainern. Kan väl bli ett MIlonvarv också kanske. Hur resten av dagen ska tillbringas är inte klart ännu. Men det löser sig. I "värsta" fall blir det soffan med en god bok och sämre kan man ju ha det...
 
Tjingeling!