Både upp och ner...

Början av dagen ägnades åt besök hos Lillsessans farmor. Båda Sessorna var med. Storsess hade gjort äggost! Mer än jag nånsin fixat... gamla farmor fyllde år igår, 84 sådana. Trevligt som alltid och roligt. 

Mindre roligt var tandläkarbesöket. Aj! 😓 Usch! Bråttom hem till värktabletterna... Naproxen är goa grejer det! Toppade med vitt vin till fiskbiffarna. Ni ska här vilas i form. 

Imorgon ska här städas och tränas igen. Business as usual.  (null)

(null)

(null)

I sakta mak...

Vaknade iofs strax före sju, men utvilad för en gångs skull. Det här med sömn är så svårt. Jag har sällan svårt att somna på kvällen men jag vaknar efter tre-fyra timmar och då är det KÖRT. Ligger där och vrider mig länge. Det är så stressande eftersom jag vet att dagen efter kommer att bli jobbigare än nödvändigt. USCH! Men inatt sov jag som en sten hela natten. Inga toabesök, ingen vakentid, inte löst några världsproblem bara sovit. Känslan när jag vaknar är oslagbar. 
 
Nu sitter jag i min soffa och filurar på vad jag ska ta mig för. Träning ingår i konceptet men tänkte avvakta till eftermiddagen och innan dess? Don´t know. Städa? Inte så sugen. Sticka - ja definitivt. Läsa - oh ja. Men nu tänker jag nog sitta här och filura en stund till.
 
 

Viktiga grejer...

Glömde hormonpiller, magnesium o d-vitamin både lördag å söndag. Undra på att depressionen och ångesten låg som en våt filt över tillvaron. Inte glömma såna viktiga grejer. Kan låta som placebo och mumbojumbo men funkar på mig. 

Idag är det betydligt bättre. Sov "länge", frukost i tv-soffan, träning 🏋️‍♀️, å så lövräfsning i sol! Snart avtackning av gammelchefen.  (null)