Volbeat o vemod


Dagens soundtrack är Volbeat. Passar precis idag. Det är högt tempo, mycket driv och en underton av vemod. Kan det vara det skandinaviska som slår igenom? Fan vet men det passar mig fint idag. 

Det har alltså absolut varit en bra dag men jag har fortfarande samma overklighetskänsla som jag hade när pandemihelvetet startade. 

Tack goda gudinna för att det finns elever! 

Tishan kommer från @crack_jens på Instagram. 50 spänn går till kvinnojouren i Malmö. Fast jag hade köpt den ändå för den är så jävla läcker! 



Kukat ur🤬

Asså idag nådde nätet hemma en ny lågvattennivå. Det är så dåligt att Microsoft teams inte går att köra. Finns det en enda nätleverantör som klarar av att leverera???? Provat några nu, Telia, Telenor och 3. Hade hemma ett tele2 sim för att testa... lika dåligt som teliafelia. Teliafelia gör nu reklam för något de kallar fast bredband mobilt.   En grej som ser ut som en router sätts på väggen. Hade nog beställt om jag fått pröva innan jag bestämmer mig men det verkar inte vara en möjlighet🤬🤬🤬. 

Mvh 
Leg. Surkärring

Försökte fylla på med energi

Varit ute å gått en timme. Jag.såg.en fasan, vackra hästar och spännande fåglar. Det blev varmt i solen men energin lyser med sin frånvaro. Känner mig som Astrid Lindgren: döden, döden, döden...