Skittråkigt jävla inlägg, så det så!

Sitter och lurar på vad jag ska ägna dagens inlägg åt.... Det ger sig inte helt själv, våren kanske? jobbet? öden och äventyr på Citygross? Vet inte, inget av dem känns sådär lockande. Konstigt nog har jag inte hittat något särskilt att störa mig på heller. Morgondagen skall spenderas med jobb i hemmets lugna vår, har en del att få ordning på där jag behöver sitta i lugn och ro och utan att bli distraherad av jobbarkompisar eller elever. Ska se om jag kan göra premiär som webredaktör, ska väl gå. Tror jag! Nu är jag mätt och nöjd och ser fram emot ännu ett walking dead-avsnitt. Nighty night!

JAG RETAR MIG PÅ

att inte kunna gå in och handla i en enda affär utan att utsättas för expediternas påtvingande försök till merförsäljning. Jag retar mig för att  jag redan har tagit vad jag vill ha när jag kommer till kassan. Jag retar mig för att jag lider med de stackars expediterna som MÅSTE fråga varenda kund, för vem vet, nästa kan vara en "secret shopper"! Det är synd om expediterna, det är FÖRNEDRANDE att behöva hålla på på det sättet, så det så! Grrrrr Hade hag velat ha en stor dricka till min mat på Donken hade jag väl för helvete beställt det, hade jag velat ha både ett par solglasögon och hårspännen på glitter hade jag plockat till mig det. Hur svårt kan det vara?

Förvaltningsrätt och åksjuka...

Tillbringat dagen på Pedagogen, vi jobbade med förvaltningsrätt. Lite bortkastad kändes förmiddagen för kursledaren sa i princip samma saker som vi läst till dagens lektioner. Det blev lite bättre när vi diskuterade ett par olika "cases". Men det är ALLTID kul att komma tid och prata med övriga kursdeltagare. Det ger väldigt mycket att diskutera med andra, man lär sig mycket då. Lunchen var supersmaskig. På hemvägen fick jag för mig att jag skulle vara effektiv och läsa läxan till nästa gång. Det visade sig vara en fruktansvärt dålig idé. Efter en stund mådde jag så illa så att jag var helt övertygad om att jag skulle kräkas innan jag var hemma...Det fick bli några minuter på sängen för att lugna ner magen innan jag kunde laga middag...UUUUURRRRRKKKKK! I övrigt funkade det jättebra att åka kommunalt. Jag är lika förvånad varje gång det går som det ska. Jag har försökt sköta mitt jobb lite sporadiskt under dagen också. Det visade sig vara svårt då mailen kraschade och inte bara för mig utan för hela kommunen om jag fattade rätt. I morgon lär bli busy! Har ett gäng saker jag bara måste bli klar med....Ja, ja, det reder sig väl med det.