Happy New Year!

Här kommer en nyårshälsning, förhoppningsvis, försöker förstå mig på det där med tidsinställda inlägg. Hittade en liten go bit att muntra upp er med, om det nu behövs...
Lite blues roots aktigt, betydligt svängigare än ABBA i alla fall!
Önskar ALLA mina läsare ett fantastiskt Nytt År! Är fortfarande nyfiken på vilka ni är därute. Finns det några som jag inte känner? Jo två stycken vet jag ju, eftersom jag träffat dem ute.Gott Nytt År Cissi S!  Kul med sånt faktiskt! Mer sånt! Om någon därute i sajberspäjs vill att jag ska länka till Er så är det bara att lägga en kommentar så löser vi det. Såg att jag inte uppdaterat länkarna på länge nu, svårt dammiga är de!
För övrigt kan tilläggas att det är 215 dagar till Viking Run!

A summary....

Ja ha, tydligen ska man summera sitt år då. Undrar hur? Hur var året egentligen? Pluggade och jobbade heltid på våren. Kursen var kanonbra, jobbet lite motigare men ändå bra. Blev nästan pin-up modell, fast den karriärplanen har jag ju kvar. Blev fotad några gånger och har fått några visitkort från fotografer, så än kan väl kärringen, antar jag?! Sommaren var helt otrolig. Äras den som äras bör: Min Älskade Skogsälva! Hur fan någon levande människa kan stå ut med att köra runt på mig en hel sommar är väldigt mycket mer än jag begriper, men är ack så tacksam för. Tror för övrigt på en pin-up modell karriär för den damen också. Hon är vacker som en dag! Kan liksom inte välja en enda cruising eller fest som bäst, för allt var bäst. Å nästa sommar är det VIKING RUN! Bara en sån sak!
Jobbat mig igenom hösten. Det var segt. Varje klass jag får så tänker jag att nu kan det inte bli svårare, men det blir det...Livet vore en lek om eleverna hade lärt sig det de skulle innan de kommer till mig, men icke! Man börjar på minus...Väldigt mycket minus. Räddningen under hösten har varit jobbet med Buicken. Senaste månaden har jag tillbringat med att fixa inredning och det går BRA! I alla fall enligt min standard. Jag kan inte sy, har aldrig kunnat sy men ändå så verkar det fungera. En hel del stickning har det också blivit för att kunna koppla av.
Vad mer? Prinsessorna! Älskar dom mer än allt annat, men jösses - små barn, små bekymmer.... Det stämmer verkligen! Ärstin a k a Storsess gjorde mig glad och stolt när hon klarade sitt körkort i måndags! Yiheee! Glad mamma. Julen är en period som jag i vanliga fall hatar, så också i år. Men trots detta så blev det riktigt bra. No thanks to the sperm donor, though! Juldagen var i princip perfekt med utgång och allt. Jo jag vet att jag sa i oktober att jag aldrig mer skulle åka till Rightbacks, men det är kvinnans privilegium att ändra sig. Så det så! Dessutom så hade jag ett samtal med mina gamla vänner i klubben när vi var i Trollhättan i slutet av november, då insåg jag att det är nog att stödja dom i kampen mot TVÅHJULINGARNA jag vill göra, så det så!
Originalplanen är fortfarande att tillbringa nästa jul långt, långt, bort.
Idag har jag gjort tre rostbiffar till morgondagens Nyårsfirande med underbara vänner från Kungsbacka och härifrån. Kommer att bli sååå bra.


Vad har jag glömt då? Besöken i Åtorp hos Karin och Lasse, thats something else! Poker Run är något som ska göras om, solklart! I år har jag dock försummat mina gamla vanliga Nerikevänner, lite i alla fall. Bara varit där en gång i år, på skärtorsdagen... Måste verkligen få till fler visiter i år, OCH GLÖM INTE ATT NI ALLTID ÄR VÄLKOMNA HEM TILL MIG, ÄVEN OM NI INTE KÖRT VILSE! Fniss fniss, Anna, du vet vad jag menar...Ja det är väl någon sorts summering antar jag....

Å här kan man greja....

imag0134 (MMS)

Å här kan man greja....