Mitt elevjag tar härmed sommarlov!

De sista redovisningarna är nu över och godkända. Det är sååå skönt. Nu sitter jag här och väntar på att det ska bli dags att flyga hemåt igen. Överväger att fräscha upp mig, gå och köpa en glass och försöka chilla lite. Imorgon är det jobb igen... Fast sedan är det helg. Behöver vila, men får väl ägna mig åt att bedöma ett och annar!

En kärleksaffär!

Jag har en kärleksaffär - med Umeå. Det är möjligt att resultatet hade blivit detsamma oavsett vilken stad jag än hade valt att gå så mycket till fots i! 
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Home away from home, Umeå för sista gången på ett tag...

Landat på OK Hotell i Umeå. Lyxade till det med ett par hundra extra per natt. Mervärdet är dusch och toa på rummet. Det är mervärde. Nu återstår att räkna ut vilken väg jag ska gå till universitetet i morgon, men jag vet ju var jag är i förhållande till universitetet så det ska nog lösa sig. Likaså hoppas jag att allt går bra imorgon på examinationerna. 
 
Likaledes hoppas jag på en trevlig kväll imorgon. Sista kvällen med gänget för den här teminen. Nu ska jag ligga i sängen och slappa en stund innan jag släcker lampan för natten. Nöjd är nog ordet för dagen, tätt följt av svettig...