Have a good one, I intend to!

Snälla, kan någon vara vänlig att knyta upp min högra äggledare. Det känns som om någon försöker knyta rosetter på den! Inte någon större hit alltså. Det är tydligen en sådan vecka. Men det är ju bra, då vet man ju att man har en kropp.
Dagen idag har varit - - -varierande....lektioner, utsmyckning av skolan med gula hjärtan med små glada ord inför Friendsdagen i morgon, sedan möte med ett projekt jag är involverad i, sedan gymmet och xv-träff och efter det ett par milon varv. Omväxlande sa Bull!
Nu  är det antikrundan - näe det är inte Doktorn som springer runt mig - så slipper ni säga det! I morgon skulle jag behöva förlänga dagen med massor av timmar, men det går ju inte så det blir väl att prioritera bort det onödiga, d v s städning och sån skit, för en öl med kollegorna är ju faktiskt viktigare!
Have a good one out there!

Det är alltid bättre med positiva X!

Konstig rubrik kan tyckas, men det är faktiskt dagens kommentar, uttalad av en mattelärare om ett mattetal, men det blev kul. För faktiskt positiva X är ju alltid bättre....
Gårdagen var inget vidare, nog sagt om det. Dagen något bättre, avslutad med våfflor till middag, vilket inte är så nyttigt, men det var gott. I morgon blir det en stressig dag. Jobb, möte, xv-träff och body pump.  Det ska nog funka. Tyvärr hinner jag nog inte handla.... det får bli på fredag å då behöver jag jobba också. Så ingen pluggdag inte. På fredagkväll ska det vara bowling med jobbet. Lördag blir det födelsesdagskalas hos svärpäronen.
På fredag skulle min pappa fyllt hundra år om han levt, vilket jag ju är glad att han slipper. Han var rätt nöjd över att få sluta när han gjorde det. 84 år är ganska gammalt... Kommer att tänka på honom. 100 är en så otrolig siffra.
För övrigt får man väl omvärdera barnvisorna "björnen sover" och "mors lilla Olle" nu. Helt plötsligt är de ju dokumentärer.... Stackars små björnbebisar som fick sätta livet till för att vi har så konstiga lagar!
Det är INTE OKEJ! (D v s den värsta tillsägelse du kan få av en pedagog)

Det är ju synd att klaga....

men klagade gjorde jag i morse när jag ringde posten och frågade var räkningarna som kommit bort o vilse tagit vägen. Inte helt oväntat så beklagade de att det inte går att spåra enskilda brev och sa i samma andetag att det säkert var citymail som slarvat bort dom.
Jag menar synd att klaga när man inte får räkningar, men jag har på känn att det nog kommer surt efter....i form av påminnelser på räkningar som jag inte ens fått från början. Dessutom kan det ju innebära påminnelseavgifter som jag får ringa och försöka avstyra...jobbigt.
Idag har jag och Lillsess varit på Borås sjukhus. En liten koll om hon hade några hjärnvågor bara. Å det hade hon säkert för personalen kom inte utrusande i panik. Det absolut bästa som skulle kunna hända vore att de sa att hon inte hade någon epilepsiaktivitet kvar längre. Det skulle i alla fall öka chansen att hon någon gång kan få körkort.
I övrigt är det inget nytt på Lillsess fronten. Lerums gymnasium vill inte ha henne i höst och jag har hittills inte hört någon annan som vill det heller... Have a bad feeling about this.
Nu ska jag slänga mig i duschen så jag kan skölja bort svetten  jag skaffade mig när jag var ute och sprang förut. Så hupp och huj som Texas skulle säga!