Det är alltid bättre med positiva X!

Konstig rubrik kan tyckas, men det är faktiskt dagens kommentar, uttalad av en mattelärare om ett mattetal, men det blev kul. För faktiskt positiva X är ju alltid bättre....
Gårdagen var inget vidare, nog sagt om det. Dagen något bättre, avslutad med våfflor till middag, vilket inte är så nyttigt, men det var gott. I morgon blir det en stressig dag. Jobb, möte, xv-träff och body pump.  Det ska nog funka. Tyvärr hinner jag nog inte handla.... det får bli på fredag å då behöver jag jobba också. Så ingen pluggdag inte. På fredagkväll ska det vara bowling med jobbet. Lördag blir det födelsesdagskalas hos svärpäronen.
På fredag skulle min pappa fyllt hundra år om han levt, vilket jag ju är glad att han slipper. Han var rätt nöjd över att få sluta när han gjorde det. 84 år är ganska gammalt... Kommer att tänka på honom. 100 är en så otrolig siffra.
För övrigt får man väl omvärdera barnvisorna "björnen sover" och "mors lilla Olle" nu. Helt plötsligt är de ju dokumentärer.... Stackars små björnbebisar som fick sätta livet till för att vi har så konstiga lagar!
Det är INTE OKEJ! (D v s den värsta tillsägelse du kan få av en pedagog)

Kommentera inlägget här :