Tusende besökaren!

Vem ska det bli, besökare nummer 1000. Gissar att jag aldrig får veta det, om inte vederbörande väljer att lägga en liten kommentar då? Vink, pik, vink!

Nu har jag äntligen fått planerat blommor i min trätunna på utsidan! Det blev mycket vackert om jag får säga det själv, och det får jag ju här. Bild kommer!

 Varje kväll går jag ner och vattnar pumporna, de är ju värre än ungar de där grejorna!  Men å andra sidan så måste jag ju ändå vattna min rabatt på baksidan. Den som jag samlar "roliga" växter i, som kattmynta, valeriana, murgröna, humle och sånt. Den fick sig ett litet nytillskott idag också. En ganska stor salviaplanta som  jag tror ska vara en sån som kommer nästa år också. Ja, som ni hör så är jag ett tvättäkta trädgårsproffs - not!

Drömmis tvingade mig att SMS:a" världens bästa Johnny" för att kolla om han kan fylla på min AC. Jag vet inte varför, men jag har allt lite fobi för att be folk om hjälp.... Själv tyckte jag väl inte att det var så akut. Man kan ju alltid hissa ner rutan, men Drömmis är av åsikten att har man utrustning på bilen så ska den fungera.

På torsdag har han fått tid i Borås för den däringa bronkoskopin. Jag hoppas verkligen att allt går bra och att de inte hittar något farligt och konstigt, även om oddsen i mina öron låter som att det är 33% chans att det är något ofarligt och 66% risk att det är något allvarligt. Usch tycker inte om när verkligheten liksom kommer och stör en i tillvaron. Det är ju sommar nu, vi vill ha kul och njuta av livet, inte oroa halvt ihjäl oss och tillbringa tiden på sjukhuset, så det så! Gud måste helt klart gjort något fel med beställningen.......

Ännu en dag i solen, yipee!

Idag är det en otroligt vacker morgon. Lätta slöjmoln på en annars blå himmel. Än så länge är det inte så varmt så man inte kan röra sig. Sitter på altanen och tittar ut, har just käkat frukost. Lillprinsessan sover och Drömmis har åkt till jobbet. Försöker strukturera vad jag borde/ska göra under dagen.

Tvätta mina svettiga sängkläder
Dammsuga
Putsa mina vidriga rostfria kylskåpsdörrar för 28 000 000 gången
försöka att undvika att bli dränkt av vattenslangen (tror lillprinsessan är ute efter hämnd efter gårdagens vattenkrig, hon tyckte visst att det var orättvist att jag hade slangen och hon en flaska bara.....)
Åka till posten, läs Shell, för att skicka brev och paket
Åka till Angered och köpa foundation, uppenbarligen kommer barnet att falla död ner om hon inte får sådan NU!

Oj, där landade visst en fjäril i huvudet på mig med en duns, om nu fjärilar kan dunsa. Jag tror bestämt den är döende stackarn....
'
Igår morse fick jag ett kul mms av Världens Bästa Johnny, Norrland hade hittat mitt raggarbrudsmärke i limon. Yipee, nu är det bara att sy fast det igen så är min jacka åter perfekt!

Nej, nu är det bäst att sätta igång innan värmen stiger................vi hörs senare!

Snigelslem, svett och sånt!

Har precis monterat bort en snigel från magen på min långhåriga vita katt. Satan i gatan vad äckligt det var. Urrrk! Dagen har i övrigt innehållit svett, svett och mer svett.

Body Combat i morse, solning, fika hos kompisar och grillning. Det är väl en sammanfattning av en mycket varm dag, men jag klagar inte. Jag längtar verkligen inte efter regn.

Man blir till och med svettig av att ha datorn i knäet, så det här får räcka för idag!

See y'all!