Annat ljud i skällan!

(null)

Från gårdagens industrirock till lite mer dämpad underhållning i Karlskoga på Summertime Blues. Ni som gissar att #Sofiereed är inblandad har rätt. Här är så vackert och mysigt. En liten festival vid Möckelns strand. Var färden går imorgon är fortfarande oklart? Har vi semester så har vi😘

En lär så länge en har elever!

Stort tack till mina älskade elever som för tre år å några månader sedan förklarade för mig att om jag skulle se en enda konsert så var det Rammstein. Åh vad de hade rätt. Det var bara ren skär show och lycka.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Det vackraste vackra jag någonsin sett och hört å då fattar jag ändå bara en tredjedel av texterna 🤣🤣🤣

Se där ja - vaycay!

Så där, nu, närmare bestämt kl 12, tog jag oxå semester ett par veckor. Lite planerad tid och en del oplanerad. Idag börjar vi med Rammstein konsert. Eftersom jag hatar att inte veta saker var jag ju tvungen att kolla betydelsen av Rammstein. Jag trodde murbräcka o det stämde men med en vinkning till flygplatsen med samma namn (fast bara ett m) o en katastrof som inträffat där, 1988?  Veckans inlyssnande på sagda orkester har väckt mitt sug efter att plugga tyska. Varför? Fan vet men som nog de flesta vet är plugg nåt av det bästa jag vet. Vem fan är jag egentligen ???? (null)