Nöjdmentrött!

Lång dags färd mot kväll. Föreläsning heeeela dagen med en helt fantastisk lärare. En klar kontrast mot gårdagens lärare. Låt oss säga att gårdagens har en aura av bitterhet, inte helt olik Ior. Men idag var det fart, fläkt o bra diskussioner👍  (null)

(null)

Lite bilder

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jösses !

Det här känns så rätt. Det vi gör är roligt, samtalsträning är svårt. Vi hamnade på någon sorts rekryteringsmässa på Universitetet och plockade helt skamlöst åt oss allt vad vi kunde av gratisgodis, påsar och nyckelband. Idag gick v i till och från universitetet vi bor nämligen på YMCA båda två. På vägen  hem idag hittade jag ännu en liten retro/antik/second-hand butik. VI var där inne och dräglade på alla fantastiska saker. Det är tur jag ska flyga hem så jag inte kan shoppa mig olycklig. Hittade så läckra lampetter! Drägel, vill ha!
 
Dagens middag intogs på Max, skitmat - ja visst men va fan... sedan vandrade vi hem över Rådhusesplanaden och räknade frisörsalonger. Nu sitter jag på sängen och försöker räkna ut hur f-n jag ska kunna ladda ner diverse artiklar utan att behöva betala för dem...
 
Ska väl läsa lite kurslitteratur innan jag helt sjunker in i tv:n.
 
Den här bilden är tagen på Röda korset.