Ännu bästare än igår!

Tillbringade dagen på pedagogen, resutlatet är mig ännu obekant. Domen kommer efter helgen. Vår fantastiske kursledare Dick passade dagen till ära på att gå i pension. Vi skramlade till en stoooor flaska vin till honom. På vägen hem blev det veckohandling. Snabb som en vessla städade när jag kom hem så nu kan det få bli helg om det vill. Tyvärr blir jag väl tvungen att slänga in ett par timmar på jobbet imorgon. A girl's got to do what a girl's got to do. Sedan blir det ännu ett socmöte, med Lillsess egen medverkan den här gången kan man hoppas på, men säker kan man ju aldrig bara...På vägen från sagda socmöte tänker jag försöka svänga in på gymmet och plåga mig själv lite...

Så jävla duktig va!

Har klarat av ännu en arbetsdag och ett gympass. Jag är så duktig,va! Lär ju säga det själv för ingen annan gör det. Ska bli spännande att se om jag är av samma uppfattning i morgon kväll efter examinationen på universitetet..... Försöker intala mig att det vore ok att behöva göra om eller komplettera men vem försöker jag lura? Det är inte ok i min värld, så är det bara....

Full pott i vuxenpoäng...

Kvällen har ägnats åt att skaffa full pott i vuxenpoäng. Vi har varit på samrådsmöte om vår lilla del av kommunen. Här ska byggas och utvecklas förstår ni.  Ja, jag trodde ju verkligen att Olstorp var en liten del av kommunen. Jädrar så man kan bedra sig. Det visar sig att här bor 1300 människor. Skulle jag gissat hade jag väl gissat på 300. Liten felbedöning där.
Den lilla bäcken jag passerar på mina promenader, som jag trodde möjligen innehöll diverse avloppsmaterial är tydligen en MYCKET VIKTIG LEKPLATS FÖR HAVSÖRING...Hur fel har inte dessa havsöringar navigerat om de hamnat där??? (De är inplanterade visade det sig). Summan av kardemumman var att vi bosatt oss på precis rätt plats, vi och våra närmsta grannar. Vi ligger i ett område som tydligen är extremt nödvändigt att bevara ur natursynpunkt. Här får ingen bygga nåt och inget ändras. Själva får vi väl bygga och komplettera, men någon annan etablering är inte aktuell överhuvudtaget. Det är ju lite roligt att vi tycks ha de enda två fastigheterna som ligger på just det här området. Ja, nån gång ska man ju ha tur.
Längre bort efter vägen var folk upprörda för att det ska byggas ett LSS-boende för 6 autistiska ungdomar. Men för helsike, det är ju inget fängelse det är frågan om. Det är sex ungdomar som behöver LUGN OCH RO. Själv tycker jag att platsen kommunen valt är perfekt. Den åsikten delas inte av dess grannar dock.
Har något annat spännande hänt idag? Jo jag fick tillfälle att spela apa i tjugo minuter i aulan och underhålla de blivande sjuorna. Kan inte hjälpas, det är kul att prata inför folk. Very weird, jag vet.
Efter jobbet hann jag med en rask promenad också. Från början hade jag tänkt att jag skulle tagit den i morse, men näe det där att gå upp klockan fem för att gå ut och gå är väl inte my cup of tea direkt, så det fick vänta.