Utkast: Sitter här ...

Sitter här och ugglar framför datorn och försöker summera dagen för mig själv. Huvudintrycket är att det varit en j*ligt jobbig dag. Jobbet var ingen höjdare alls. Kände mig kass och frustrerad när jag åkte därifrån.

I morgon åker älsklingsEliin till Köpenhamn med skolan. Jag hoppas så att hon får det kul. Jag skulle så gärna våga hoppas att det kommer att gå bra för henne den här gången. Att hon ska få lov att lyckas med något. Det skulle göra mirakel för hennes självkänsla. Men jag är nästan rädd för att hoppas.

Bodybalance blev avslutningen på den aktiva delen av dagen. Har gudskelov lite sovmorgon i morgon. Känner mig så trött, så extremt trött. I morgon ska jag försöka ta mig samman och ringa Kicki för att höra om nån av dem ska till Stenungsbaden på fredag. Jag vill ju så himla gärna se John Lindberg igen, men är lite surig för att han bara är förband. Jag är ju knappast Refreshments största fan.....

Mörkt och murrigt!

Riktigt höstmörkt är det ute nu. Dagen är slut, nästan, klockan är strax efter sju. Mörkret packar ihop sig runt huset. Det är första gången jag har ont av det. Jag var ute en sväng i skogen. Gick väl strax före sex. Så fort man gick in bland träden märkte man att det var skumt och höll på att mörkna. Men det var i alla fall skönt.

Vi käkade kinarester när jag kom hem. Det var väl okej. Tyvärr föll jag för frestelsen och käkade en bulle på planeringstiden idag. Det är svårt att skärpa sig när man slarvat ett par dagar. Men det ska väl gå. Min katt la sej vid mina fötter under bordet, det är ovanligt. Han kanske känner sig murrig han också, vem vet?

Back at work - another day in paradise!

Det närmar sig lunchdags! Det blir ännu en spännande viktväktarlåda! Canneloni, inte att förakta. Ikväll blir det kinesmat  - igen. Det blev ju en del över igår. Funderar på om jag ska kunna smita iväg i morgon eftermiddag och  eventuellt träffa strulprinsessan.