Skål tamejfan å tusenlitersservice!

Kikar på mina instagrambilder och inser att levern nog behöver 1000-litersservice, minst. Nåväl njuter av ett glas rött till makaroner och köttbullar. Väntar på att kära Skogsälvan ska komma och hämta oss för vidare äventyr. Med lite tur orkar jag jobba lite imorgon också, men säkert är det inte.....

American Horrorstory, Nu är det bara väntan kvar.....

Aldrig tidigare har en tv-serie utgjort så stor del av mitt liv som American Horrorstory, aldrig har påhittade karaktärer varit så viktiga. Nu är en del av spänningen över. Innehållet i nästa säsong är avslöjat. Det blir 
Det. Är till och med så att den kanske kommer att spelas in på ett hotell jag faktiskt bott på The Roosevelt i New York, 👍 det vore kul. 

Nu är det bara att vänta till oktober och börja jaga avsnitt på nätet.

#detfinnsettliveftersommaren

Spänning på byn....

Efter en dålig natts sömn kom en rolig men jobbig arbetsdag. Efter det var det dags att handla livets nödtorft: vin, färgbomb och mat i den ordningen. 

Kommer hem sent, tänker mig en power nap. Innan jag kommit så långt, hade dock landat i soffan, kommer ambulanshelikoptern och nästan sveper av takpannorna. Det var jag ju tvungen att undersöka. Det var fullt pådrag på banvallen (gång-ridbanan för er som inte är bosatta i Gråbo). Det fick man ju resa sig och kolla. Sen blev det ingen vila, lika bra att göra en nödtorftig städning.....Skänkte en eller fler tankar till den stackare som råkat illa ut på banvallen tänkte på när Lillsess körde omkull på cykeln och fick åka a,bulanshelikopter från Tjörn. Själv befann jag mig i Kumla. Ungen var tio år. Det gick fort hem må jag säga....Ingen upplevelse jag önskar någon annan förälder ....eller någon annan alls faktiskt!