I play dress-up!

När jag var liten var min bästa lek att få klä ut sig. Det är det fortfarande. Jag gör det varje morgon. Den karaktär jag vaknar som är den som går till jobbet. Förvisso är det ofta det är "pin-up" girl som går till jobbet i pennkjol och victory rolls. Men i morse var det White trash broad som vaknade i min säng. Det blev cammo-braller, cammolinne och militärgrön bandana. Till detta m in sommarlovsjacka. D v s min gamla Lee-jacka som INTE håller ihop. Passande fordon: Cadillac -59. Passande musik: Bourbon boys! Awesome trip to work! 
 
Filmredovisningen med mina sjuor gick så jävla bra! Tänk vad de kan! Skrattade så tårarna rann! Mer förfärad såg svenskasomandraspråksfröken ut.... Helt rumsrent var det kanske inte men jävligt roligt. 
 
Åkte å träna efter jobbet. När jag kom fick jag min fredagsmargarita av mannen. Sicken gubbe jag har! Men jag får väl begränsa mig en aning kanske, ska ju upp i morgon och ge mig iväg till Nossebro, Power America Fest. Blir nog bra det här.....
 
 
 
 
 
Tack å hej, leverpastej, nu tar jag fredag. Enjoy my music because it's damn goood!
Taggar: bourbon boys, gretchen wilson, rebell yell, redneck woman;

Imelda...

Igår och idag har jag haft sällskap av Imelda när jag utfört diverse fysiska aktiviteter som träning och gräsklippning. Här kommer ett par goingar.
 
 
 
Å så en liten otippad halvreligiös grej...
Taggar: imelda may;

NUET ÄR ALLT SOM FINNS...

Jag vet att det är förståndigt att planera och tänka framåt, men ....det enda vi kan vara säkra på är nu. Gårdagen är förlorad och framtiden vet vi inget om så därför: Kan du göra något skönt/gött/roligt nu så gör det. Just sayin....