Teaterloser

Ska gå på teater ensam, som värsta losern. Fast jag är ok med det och Storsess blev sjuk så det får allt gå bra ändå! Jag ska se Lärda kvinnor så Mr Right tvärvägrar.  (null)


Sommarhjulen är på bilen. Solen lyser, både utemöbler o cykel är utsläpad. Än så länge leker jag med tanken på att cykla till jobbet imorgon. Men det blir nog kallt i så fall, jaja vi får se hur jag gör...

På hemväg från teatern ska jag köpa med kinamat hem. Blir bra det här👍

Sett den nu!

Såg precis Älska mig. Tårar, självklart tårar. Mina tårar är som vanligt mest av ilska och frustration. Hur ska jag kunna inge hopp till unga kvinnor när inget hopp finns? När livet bara är skitigt, äckligt och bara bjuder på skit? När tjejer kan bli misshandlade och våldtagna utan att NÅGOT händer. Straffen är mindre än mikroskopiska om de ens utdöms? Men nåväl jag fortsätter att försöka och söka efter ett sätt att göra framtiden bättre för kvinnor på nåt sätt....

Halvvägs...

Eftermiddagen har ägnats åt att sammanställa resultat av nationella prov i svenska. Jag är oändligt tacksam över att ha sluppit sitta med och bedöma, men den här biten slipper jag inte. Först ska alla papper lokaliseras och läggas ihop i snygga högar, en för varje elev, tre provdelar. Sedan ska resultaten föras in på därför avsedd blankett. Det i sin tur innebär att jag ska sitta och föra in siffror från varje sida i svarshäftet på den därför avsedda blanketten. DET. HÄR. TAR. TID. och resultatet är sällan förvånande. Alltså upplever jag det som bortkastad tid. Idag hann jag klart den ena klassen, hoppas få gjort den andra i morgon förmiddag. 
 
I övrigt är det ex-jobbet som tar upp det mesta av tankeverksamheten. Men det finns i alla fall en positiv sak idag. Jag har köpt festivalbiljett till High Rockabilly! Det här ser jag fram emot, fast jag är ju egentligen för feg för att se fram emot saker, men lite ändå och i alla fall.