Here goes

Here goes.....strax på väg till gymmet för första gruppträningen på, låt oss se......en evighet. Ska försöka mig på ett body balance pass. Mycket försiktigt naturligtvis! Jo jag har faktiskt fått lov att pröva...tro det eller ej!

Entering work-mode

Fick ett spel där efter frukosten och inventerade och städade frysen. Sen inventering av skafferiet. Sedan storhandla det som jag ansåg fattades. Det är en och en halv vecka kvar innan arbetslivet börjar "på riktigt". Det är bäst att förbereda sig. Det är ju så lustigt att precis lika fri som tillvaron är nu, lika låst är den när jag väl börjat. Å då är det ju så dags att försöka få ordning och planera....

Koma?!

La mig förhållandevis tidigt igår, släckte nog vid halv elva, elva. Somnade snabbt, lite stökig natt förvisso med mycket kattslagsmål men ändå. Klarar knappt av att vakna vid åtta i morse? vad fan är det här. Frukten av konstant smärta i ett par månader? Jag begriper ingenting, absolut ingenting. När vi vaknade spöregnade det nåt så in i bänken. Nu skiner dock solen, fläckvis i alla fall. Jag  vet inte riktigt hur jag ska spendera dagen riktigt än, förutom att jag ska försöka mig på ett BodyBalance pass på gymmet ikväll. Får väl kanske ta och jobb-jobba lite. Behöver gni ihop 70 timmar komp-tid...inte riktigt, kanske för jag har ju en del redan, men jobba bör man annars dör man eller kan i alla fall inte åka till Florida. Sen är det ju ett faktum att en hel del grejer behöver vara färdiga den 13 augusti när mina kära kollegor dyker upp på jobbet! 

Idag gratulerar vi alla ELINAR i världen!