Nu e re kört!

Okej, jag vet att det är dyrt.... men det verkar funka! Har beställt tid för informationssamtal hos xtravaganza. Det positiva är att jobbets friskvårdscheckar är giltig valuta där, så de första tretusen blir bara ett från min egen plånbok....

Sitter och skriver samtidigt som jag lyssnar på TVn. Hör kanske inte riktigt rätt.

"Vill du göra ett riktigt bra sexköp?" hörde jag
"Vill du göra ett riktigt bra sängköp?" sa dom....

Ska nog tvätta örona kanske?

Har varit ute och åkt i donatorbilen en sväng. Den går, växlar och bromsar.... verkar lovande!

Om nån behöver nån käck del, d v s inte motor, låda eller bakaxel så är det bara att hojta..... Stolarna är jättefina! Synd att kasta såna!

Nä nu ska jag servera middagen!

Organdonator! Den här raringen har stått i...

20100731458 (MMS)

Organdonator! Den här raringen har stått i fem år men ska nu få bidra med motor, växellåda och bakaxel till buicken. Fem startade snällt med kablar och tickar och går.

Syndafallet???

När jag tittar ut genom fönstret så regnar det från alla håll samtidigt, i mängder. Skiter nog i Vikingamarknaden idag... i och för sig så brukar de ju alltid ha dåligt väder, men det får väl finnas gränser för hur vattenskadad man har lust att bli. Ikväll har de Elviskväll på Bohus fästning, även det i Kungälv - verkar inte helt optimalt det heller. Stackare!

Idag har dagen inletts med städning, just nu pausar jag innan jag går och hämtar snabeldraken. Sedan blir det en tur till apoteket för införskaffande av Diklofenak och Panodil. Ischias så in i bänken. Kan ju inte går runt och dra benet efter mig som ringaren i Notre Dame, måste fixa detta om och utifall att det blir en tur till Falköping imorgon. Vädret ska väl vara betydligt bättre än idag, vilket kanske inte är så svårslaget.

I eftermiddag blir det en tur upp till Björboholm för att planera nästa helgs aktiviteter. Om gud vill och vädret håller så blir det Viking Run, Roskilde. Håller alla tummar som går! Och eftersom Dr Drömsson anser att jag tillhör apsläktet (kan arbeta med/plocka grejer med fötterna) så måste jag väl ha fyra tummar då!

Nä nu får vi ta och städa färdigt me-myself and I....

Have a good one!