Livet är inte så dumt om man betänker altrenativet!

Sista dagen på ett år som jag hade stora förhoppningar om. Förhoppningar grundade på att det inte rimligtvis kunde bli sämre än 2012s förrymda och deprimerade barn utan livslust. Det kunde bli värre, på ett annat sätt. Det har varit för mycket död i år. Det har liksom lämnat stora tomma fläckar där det tidigare var fullt av liv. Det har inneburit att mina vänner fått lida mer än man önskar någon.
 
Att slita häcken av sig för att brotta ner alla telefonbolag var rejält tröttande. Undrar du vad det handlar om kan du titta här: http://goteborg.etc.se/nyhet/sara-blev-lurad-att-teckna-dyra-mobilabonnemang , att betänka att det var bara början på den historien. Personen som gjorde så här mot Lillsess hann med mycket mer innan han åkte in i häktet...Nu väntar vi på rättegång. 
 
Men visst det har varit en hel del skoj också. Eller rätt mycket faktiskt. Nostalgifestivalen - sååå rolig. Åmåls Bluesfest, sommarens solklara höjdpunkt. Wheels and wings - bara roligheter. A-bombers, vädret sisådär men i övrigt underbart. Sen kommer vi till höstresan. Både upp och ner där. Skitväder, biltrubbel gjorde sitt till för att sabba första veckan men South West Florida Bluesfestival var kul att ha varit på. Daytona precis lagom med två dagar för min del. En dags egentid, fantastiskt. Kissimee mysigt, soligt och varmt. Kul sällskap, tack Johnny och Helen. Universal studios och alla bergådalbanor. Det lever jag fortfarande på. 
 
Yrkesmässigt står jag och stampar. Det enda jag vet är att jag vill något annat. Jag vill ha andra arbetsuppgifter, antingen på jobbet eller någon annansans. Ja, ja, jag har ju i alla fall tagit mig iväg på ett par intervjuer på sista tiden så vem vet vad 2014 bär i sitt sköte?
 
Jodå - livet är inte så dumt om man betänker alternativet!
Taggar: nyårskrönika;

Plugg och planering

Foto: Lite sherry för inspirationens skull....
 
Inspiration kan man finna på många olika platser. I ett glas sherry till exempel....som en annan brittisk dam. Men gott var det. I förmiddags efter träningen lossnade faktiskt skrivandet en aning. Efter att vi varit och handlat grejer till morgondagens nyårsfirande fortsatte jag min författargärning men nu får det vara bra. Nu ska jag gå ut och röra ihop en fisksoppa med blåmusslor. Tror det blir bra. Charlottenlök, vitt vin, lax, torsk, blåmusslor och grädde. Till detta vitlöksbröd. Kan ju inte påstå att mannen såg superimpad ut, men han har hittills överlevt 100% av mina matlagningsförsök, så jag tror det lyckas idag med. 
 
Ta nu vara på det här årets sista dygn. 

Befinner mig i förtvivlansfasen...

Skriver och skriver, läser och läser. Förtvivlar, jag får aldrig ihop det här?! eller så får jag det. Just nu känns det tunnt, mycket tunnt....