Ej i trafik

Jag undrar så vart det där "Ej i trafik" ligger som står på alla bussar i stan? Det är faktiskt mystiskt. Vill en sammanfatta kollektivtrafikens fröjder går det bra så här: 
(null)
Så nej, jag kommer ALDRIG att ägna mig åt det i den här omfattningen igen om jag kan undvika det, så det så!

Annars har jag glömt att berätta att jag knep två biljetter till Stray Cats i fredags. Mr Right är väl inte helt övertygad om att det är en bra idé. 

Nu ska jag skriva loggbok och reflektera över dagens samtal. Imorgon blir det skolbesök ute på vischan, där är dessutom en av mina gamla chefer rektor. Hade ju varit kul att träffa henne. 

Planer smids

Nyckelord: Storkalas, fylla jämt, festivalfeeling, jam, Tvetstock Birthday Festival, musik...

I verkligheten

Idag var första dagen i vägledarverkligheten. Suttit med på några samtal, varit med på en lektion. Vaffö kastar jag mig inte handlöst själv in i samtalandet kan vän av ordning undra. Det gör jag lite grann också, men eftersom jag är på språkintroduktion är jag lite osäker på min kompetens.Så idag har jag kollat in proffset - hon är allt bra duktig hon. Jag behöver reflektera lite över min kulturella kompetens, men sen är det väl bara att kasta sig rakt in med huvet före. Det ska nog gå bra! 
 
För att sammanfatta, en bra dag. Jag är nöjd med alla nya erfarenheter.
 
I övrigt går livet sin gilla gång. Inga direkta läxor att engagera mig i nu eftersom vi inte vet om vi får kompletteringar på fallstudie och forskningsrapport. Å så här första dagarna på praktiken är det behagligt ansvarslöst. Det är allt lite skillnad på att vara på jobbet. Även om allt är nytt så har jag mer energi kvar än när jag är på jobbet. Men det kan väl ändra sig tänker jag...
 
Men ha're så gött då!