Har jag vaknat, så har jag vaknat…

Halv tre slår jag upp ögonen. Hela jävla jag känns obekväm. Hjärnan börjar leta efter saker att oroa sig över. Tro mig, den är bra på det. 98% av min mentala kapacitet går åt till ångest och katastroftankar. Det är ännu mindre bra när det sker på natten och när jag kör bil. Ja, ja det går väl över nån gång? Nåväl, vad ska jag oroa mig över nu? Eller ska jag satsa på lite Candy Crush?

Home sweet home!

Vi kom hem igårkväll efter en fantastisk hemresa med fikastopp och däckspark hos Cissi o Frasse och onsdagsträff i Kungsbacka.  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Taskmörtar mig!

Följande recension publicerades vid avfärd från Bellas place…

Ack hur ska jag beskriva vår vistelse? Jo, vi bodde två nätter på motellet. För det första hade det varit trevligt med ett städat rum, skräp på golvet… Duschen var vid okulärbesiktning rejält ofräsch. Att sedan avloppet inte klarade av att svälja vattnet vid dusch och fick badrummet att påminna om en plaskdamm, ja va ska en säga? Rummet omvandlas sedan till en bastu nattetid. En fläkt hade kanske löst problemet något sånär… Då frukost inte är möjligt eftersom restaurangen öppnar 11 hade ett fungerande och inte flämtande kylskåp varit bra. Sedan kommer vi till makens stora besvikelse, trasig milkshakemaskin på en diner, illa! Nej jag klagade inte till den stackars ensamjobbande tjejen inne i dinern, det hade inte känts varesig meningsfullt eller schysst.