Shoppingspree

Idag haver vi shoppat en ny ugn och en elektrisk skärmaskin, allt för julskinkans skull. Det blev en 100 meters ljusslinga till utsidan oxå. Jag som inte varit i en affär på flera veckor blev faktiskt chockad över hur usla folk var på att hålla avstånd. Visst en kan teoretiskt sett handla ugn på nätet också, men det är ju inte en grej en vill bli förvånad över hur den ser ut när en öppnar paketet direkt.

Dagens andra äckelupplevelse var att rengöra bakom den gamla ugnen 🤮🤮🤮. Det var inte fräscht. Det är så det blir när köksfläkten är placebo. Den är där, den syns men den gör absolut ingen nytta...

Saker som händerna minns...

Som den uppmärksamme läsaren kanske minns så broderade jag grejer i våras. Nu tyckte jag att det var dags att färdigställa. Stirrade på broderiet en stund och helt plötsligt kom det tillbaka, det jag lärt mig i syslöjden. Jag visste precis hur jag skulle göra, eller händerna visste i alla fall. Är det inte konstigt?

Rookie mistake...

Att genomföra 10 vägledningssamtal på sex timmar är inget jag rekommenderar... men har en många att ta hand om och begränsat med tid så. Nu blev det så!
#jävligttröttihuvet