Ja ä int bitter ...

men näsan rinner konstant och jag hälsar de två nya fina herpesblåsorna på underläppen välkomna! Tyvärr så tänker jag utfodra er med Zovirax kräm och compeed plåster natt, så det så!
Å int ä ja bitter för att Ollekatten har fått en generalknäpp och går runt och ylar som en besatt demon HELA TIDEN. I morse kom han in 04.18, jag blev överlycklig när jag såg att jag skulle få sova en å en halv timme till, trodde jag...det var innan Olle inledde sitt sångsolo som höll på en kvart innan han behagade gå ut igen. Grrr! Finns det inget man kan ge kastrerade katter som är frustrerade för att de vet att de missar nåt, men inte vad? Han lider - trist sånt, jag lider - KATTASTROF (obs avsiktligt stavfel!)

Det är badrummets fel!

Ja just nu i mitt liv så är ingenting "bögarnas fel" utan allting är badrummets fel. I fredags var rörmokaren här och grejade. Som de snälla och trevliga människor vi är (läs doktorn) så bjuder vi på kaffe. Hade vi inte gjort det så hade jag nog klarat mig. Det sista han säger är att han tillbringat kvällarna hemma med sina kräksjuka barn....
Vaknade i går morse, mådde illa, tänkte det var magkatarren som jävlades som vanligt. Släpade mig ut på promenad med kväljningarna i halsen. Kommer hem, lägger mig och läser kurslitteratur, med kväljningarna i halsen. Känner att jag får värk i hela kroppen. Börjar kräkas, tar tempen 38 grader. Så nog fan fick jag ligga i helgen - i sängen alltså!

Sommartider, hej hej, sommartider!

hittade en bild som säger allt om framtiden och det förflutna! Ont krut förgås inte så lätt! Va gör vi? Nu kör vi?