Satan!

Av skäl som jag inte kan gå in på har jag behövt ska kontakt med socialjour och polis idag. Nej, det rör inte mig eller mina små Sessor, men väl en person som är viktig för mig. Jävlar vad trött man blir, går det att få tag på socialjouren, ja efter tre timmar...Polisen då, hade de några goda råd att komma med? Ring BRIS säger de jävla nollorna! Gaaaaahhhhhhh!

Felia igen...

Efter att ha förlagt min mobil behövde jag ringa till den. Tar hemtelefonen och gör ett försök. Även den dödare än roadkill.... Dags att ringa ett litet samtal igen. 

Bitchar på Telia oxå!

Det var en gång en liten grå router. Den stod så tryggt på sin hylla och sände ut signaler till alla och en var. En vacker lördag blev den lilla routern lite kinkig. Den orkade helt enkelt inte att sända ut sina signaler så långt längre. Routerns matte ringer Telias kundtjänst som konstaterar att eftersom en fabriksåterställning redan var gjord så sent som för ett par månader sedan så var nog tyvärr dess dagar räknade. Den trevlige herrn på kundtjänst sade glatt till routerns matte att hon kunde minsann åka och hämta ett nytt på telia-butiken i Allum. Hon ger sig iväg en fredag med mod i barm. Snabbt blir hon bedrövad. När hon kommer till teliabutiken säger de: "Har du med ditt gamla defekta modem?" Det hade hon ju inte, för ingen hade talat om för henne att hon skulle det. Hon får åka hem med svansen mellan benen. Med förnyat mot och LITE irriterad ringer hon Felia, förlåt Telias kundtjänst IGEN. De ber så hemskt mycket om ursäkt för sitt misstag och skickar iväg en router med posten. 
 
Glad i hågen sätter vår hjältinna fart med att installera routern. I paketet finns en router och en elsladd. Slutsats, det är de sakerna som skall bytas. Så göres. I hela 15 sekunder verkar det hela fungera, men sedan börjar ett fasligt blinkande och signalerande från de anslutna apparaterna. Det repareras nätverkskort, sägs det och det grejjas. Sedan står det att en nätverkskabel måste vara skadad. 
 
Nu är det mannen i husets tur att greppa luren och ringa Felia. De sätter genast fart och skickar ut ännu en router. Vilken vår hjältinna en tidig, mycket tidig, morgon griper sig an att installera. HA ha ha! Stendött, dödare än roadkill!
 
Mannen i huset får åter i uppdrag att ringa kundtjänst (undrar vilka tjänster som utförs där egentligen?). Han får till besked att det finns två sätt att gripa sig an problemet. Antingen skickar Felia ut en reparatör, och då ska ni veta, BLIR NI ERSÄTTNINGSSKYLDIGA om det är era grejjer det är fel på. Därför vore det ju bra om ni åkte till Felia-butiken med routrarna och fick dem felsökta innan. För om det inte är fel på dem så är det fel på ER! 
 
Våra hjältar sätter sig förväntansfulla i bilen och styr mot FELIA butiken. Där de tittar på dem med ledsna ögon och säger att SÅNT KAN VI INTE GÖRA HÄR! Nu ryker det ur mannen i husets öron. Mor i stugan drar sig tillbaka mot Allums toalett, rätt att bli nedskvätt med hjärnsubstans om hans huvud exploderar. När hon kommer tillbaka råder status quo. De ursäktar sig och säger att Kundotjänst klantat sig och Mannen i huset begär att få deras fungerande router i stället. Med lite övertalning får vår hjältinna med sig hjälten ut i bilen igen... Fortfarande ryker det betänkligt ur öronen på honom. 
 
Efter en stärkande power nap nappar vår hjältinna tag i luren och ringer FELIAS KUNDOTJÄNST igen. Hon får till besked att "vi kan tyvärr inte registrera några felanmälningar just nu, vårt system ligger nere, men återkom gärna sent ikväll eller kanske i morgon". 
 
Om vår hjältinna inte befinner sig på hjärtiva vid det laget så lär hon väl ringa igen....
 
 
Taggar: Felia, Kundtjänst, förbannad, kundotjänst, telia;