We wont let a thing come between us - me and my beer!

Jaha, arbetsveckan avklarad. Maten är klar om ett par minuter. Eva Eastwoods "Ton of love" på stereon. Första ölen öppnad. Kvällen nästan planerad..... Är det möjligt att få det bättre? Tja kanske kan man lägga till att Drömprinsen är i garaget och drar om elsystemet på Buicken? För det gör han..... Och kanske att Chauffören kommer klockan sex.... Tja, med andra ord är jag pretty close to heaven right now!

Hej och tjohooo! Raggen går! Puts å krom och så vidare!

Våren är officiellt här nu!

Våren är officiellt här nu. Det har inget att göra med att det är Valborg i morgon. Den som invigde våren var grannens gamla hund Assan. Varje vår, när vi ställer ytterdörren öppen kommer han larvande med sin lätt övergödda labradorkropp över hästhagarna. Kämpar sig upp för vår omöjliga altantrapp och skyndar sig in och äter upp all kattmat. I bästa fall bara i skålen. Det har hänt att han försökt tömma tunnan också. Den har sånt där flip-lock så förra året hade han det om halsen.. Väldigt elegant.

Som vanligt kommer hundens ägare efter och rodnar av skam när han ser hur köket ser ut efter vovvens framfart. Men jag ska berätta en hemlis. Det gör inget att Assan kommer. Han är förvisso dyr i drift vad gäller kattmat, men han är den perfekta lånehunden. Snäll, trygg labbe. Kommer - käkar och ibland vilar lite!

MYS!

Skänker en tanke

till min älskade mamma idag. Hon skulle fyllt 78 år om hon levat, men det är ju länge sedan hon slutade med det. Jag har så mycket jag skulle villja fråga henne om, men jag når inte riktigt fram. Konstigt nog så drömmer jag både om henne och pappa med jämna mellanrum. Då är de precis som de var, liksom konserverade..... men det är ju skönt att de finns kvar någonstans. Saknar dem i alla fall!