Leva farligt the middleage way

Idag ska jag riktigt "leva farligt" och "utanför boxen" på medelåldersvis. Jag ska laga svamprisotto 😂😂😂. Roligare eller farligare än så är det inte den här helgen.  Jag har bara lagat risotto en gång innan så det finns utrymme för misslyckande. Risotton serveras med dovhjortsfile. Jag får nog googla kryddningen tror jag. Vilt kan ju vara lite lurigt...

Nästa helg är det Storsess som ska leva farligt. Kielkryss med Pantertanter 😂🤪🤣

Stackars barn, pantertanter är prestigelösa och totalt galna. Hoppas det rara barnet överlever. 

Lite socker i botten...

Med en Margarita eller två i systemet går fredagsstädningen som en dans. Dock kvarstår faktum - händerna blir äckliga när en har tagit i en microtrasa. 

Nu sitter jag och lyssnar på JD McPearson, skivan signs and signifiers för att avgöra om jag måste se deras konsert 1 juni inne i stan. Eftersom första låten på skivan är Norrhsife gal blir det nog tvunget så!!!!!!

What the fuck!!!

Jag försöker bli upprörd över vinterns plötsliga intåg men lyckas inte. Detta troligtvis för att min hjärna avvisar den verkligheten. Idag har i alla fall solen värmt människorna. Det blev häng med Lillsessan och Doris efter jobbet. Mysig promenad i solen 🌞. F ö dagens andra promenad. Fick bli en på lunchen också.  (null)

(null)