Lördag....

Det blev ingen rymning för min del. Som vanligt lyckades det strula till sig med de där tonårsbarnen, fast inte mitt den här gången. Det kan man ju i alla fall vara glad för. Den här helgen kommer alltså att ägnas åt att vara en ambitiös mamma till lillprinsessan. Ska plåga henne med NO och Hemkunskap. Nervsystemet, hjärnan och hormoner, sådär på ett bräde. Man lär sig i alla fall mycket på att vara "supermamma". Hi hi!

Tittat in i min garderob. Grå, svart, grå, svart och grå.... inte så vårlikt precis. Måste nog göra något åt det. Ha det där är väl precis så nära en modeblogg jag kommer att komma.

Återkommer senare idag!

Hot babe on the run



Hittade den här bilden på nätet. Kostar "endast" 15 dollar direkt från Ditas egen webshop.... urrk, med frakt å grejer så blir det durt... Men jag skulle så väldigt gärna vilja lägga till den på min tv-rumsvägg. Har lite svartvita heta brudar och bilar där nu. Och det liksom fattas nåt - Dita och Bettie, men det kommer, det kommer.....




Har förberett det mesta för en eventuell rymning härifrån i morgon, men jag tror nog egentligen inte att den blir av. Eftersom jag är lite lätt strange så tänkte jag göra tvärtom mot alla andra. Jag tänkte rymma till Kumla... inte från! Men vi får som sagt se, om det inte blir av så har jag ju i alla fall redan städat och fixat, så helgen i övrigt slipper jag ju sånt.



Vi hörs om vi ses! och tvärtom!

Livet - hur fan gör man?

T ex när herr Ågren vägrar att släppa taget fast det är flera dagar sedan det var söndag??? Nån som har en bra lösning? hmm kanske undvika minnesluckor kan vara ett tips..... men det är klart det skulle ju minska på spänningsmomenten i livet och tillvaron. Och förresten varför ska jag veta vad jag gjort, när så många andra har häcken full med att hålla reda på allt jag gör och eventuellt inte gör? Verkar ju vara förspilld kvinnokraft, eller hur?

Gääsp, onsdagar är min lugnaste dag på jobbet, lektionsmässigt alltså. Men jag är ofta trött efter tisdagen som är desto intensivare. Dessutom har jag ju en hel del att göra på jobbet som inte innefattar lektioner och onsdagar är i stort sett den chans jag har att få det gjort, så det blir allt till att hålla sig sysselsatt i alla fall.

Igår kväll när jag låg i solariet tänkte jag på en blogg jag brukar läsa "sabinas kamp". Den skrivs av en tjej som är döende i malignt melanom.  Och ändå så lägger jag mig i solariet. Exakt hur korkad får man lov att bli? Som jag gissningsvis.... sen måste väl någon sorts förbud inträda. Undrar vad som händer då? Får man ett brev där det står: tyvärr understiger ert förstånd minsta tillåtna nivå, vänligen infinn er till likvidering????

Fast det är klart att med tanke på hur många människor man stöter på som verkar korkade så kan det väl inte vara så eller?

Surar gör jag också för att jag tryckt in räkningarna till banken. Det är aldrig bra för humöret.... nån gång borde man väl komma ikapp, men icke. Fast antagligen inte så länge man envisas med att köpa bilar hela tiden.... Vi borde väl helt enkelt inte ha fem fordon. Men vad ska man göra, blir man kär så blir man. Och det blev jag ju, senast i somras, då det senaste "onödiga" tillskottet till familjen kom.

Näe enough is enough! Vi hörs i morgon....