😡😡😡😡

Precis tittat på Uppdrag granskning och är så outsägligt arg och ledsen. Tänk att som förälder vara tvungen att förlita dig på samhällets gruppboenden och kortis. Tänk dig sedan att din älskade unge utsätts för vanvård. Tänk dig sedan att du tar hem ditt/dina barn från den vanvårdande institutionen och kommunen straffar dig genom att vägra assistanstimmar. Föreställ dig sedan att du är ensamstående med dina barn. Att du aldrig kan sova... nej fy fan. Ett samhälle är aldrig bättre än hur det behandlar sina svagaste invånare. I SÅ FALL ÄR SVERIGE JÄVLIGT ILLA UTE 😡😡😡😡😡😡

Jag pluggar å pluggar!

Dagen har ägnats åt plugg och uppvaktning av Lillsessans farmor som fyllde år idag. Underbara människa som hade vett på att önska sig något konkret - en ostkupa. Ack så behagligt med sådana människor. I övrigt har jag bara ägnat mina böcker och min dator uppmärksamhet.
 
Dagens frustrationsmedalj går till våra folkvalda politiker. Tänk att det inte ska gå att få till det alls? Vet inte om ni hört den där gamla historien om när Kung Salomo i sin oändliga vishet skulle döma i en vårdnadstvist. Hans förslag på lösning var hugg ungen på mitten å dela på honom. Då sade den ömma modern att fadern skulle få barnet. Då visade hon att hon verkligen älskade sin son och följaktligen dömde den gamle kungen att hon skulle få ta hand om barnet. 
 
Just nu håller våra politiker på att slita landet i bitar för att ingen kan ge sig. Nej, jag föreslår inte att någon ska samarbeta med SD. Det jag säger är att våra mittenpartier har tillräckligt gemensamt för att släppa prestigen och jobba för landet i stället för att tjafsa om tjafsigheter... Naturligtvis skulle den här lösningen inte vara den ultimata utifrån min politiska uppfattning, men fan så mycket bättre än att släppa in SD eller ställa till med ett nyval som bara skulle resultera i samma röra en gång till.
 
Enough said! 

Otippat!

Herrejösses - tydligen fick jag ett G på tentan häromveckan. Vad händer då i mig? Total lycka i ungefär 45 sekunder, sedan börjar jag genast undra över hur i helsike jag KU de bli godkänd så dålig som jag var. Det är samma visa varje gång. Tycks ha en inneboende jättejante. Det är faktiskt konstigt för att vara jag!