Sjukt sjuk!

Men se där, sicken högkvalitativ förkylning jag fått. Den började i torsdags och har hållit hög standard sedan dess. Konsert i fredags var inga problem.  Förutom att den var så bra att den föranledde lite (mycket) tjoande i slutet. Vi såg Canned Heat och Ten Years After på Trädgår’n. Ten Years after var så grymt bra och med tanke på bamdmedlemmarnas ålder hoppingivande. 78 är tydligen ingen ålder…. Nåväl i går morse gick färden mot höstmarknaden i Vara. Det var så kallt att ingen glykol i världen hjälpte. Vi var hemma tidigt. Vid nio landade jag i sängen me pyjamas. Djupfryst, hostande, snorig med ond hals och feber. Mycket onajs. Dagen har ägnats åt försök till kurering. Nedanstående bilder: en extremt läcker 60a, våra stökiga grannar fick en tillsägelse av träffgeneralen och till sist en vettig anledning att adoptera en motorväg! (null)
(null)
(null)

Ullared och Sex Education

En udda och rolig arbetsdag på Ullared. Mitt jobb är omväxlande och kul. Vi var på studiebesök. Totalt slut när jag kom hem. Mat, soffan och Sex Education är vad jag pallar. Lipar över begravningscenen i avsnitt fem?! Shoppat loss till Bebi-Ronja. Jag önskar innerligen att jag kunnat göra
Så när sessorna var små… men se, då fanns inte finanserna. Hellre nu än inte alls. Bebi-Ronja ska skämmas bort♥️. 

♥️

Efter en långhelg fylld av flyttstök för svärpäron och plugg avslutade vi med mys. Lillsess med sambo och bäbba kom på middag. Vi fick till massa bebismys❣️ (null)

(null)


(null)