Lördag i konungariket Sverige

Antar att jag borde vara nöjd med min dag. Den har ju varit både effektiv och trevlig. Fick oväntat besök - bjöd dock inte på Gevalia utan det blev middag i stället. Lövbiffar fyllda med hackad rödlök, hackade champinjoner och pepparost, klyftpotatis och sås. Känner att jag verkligen borde gå och hänga tvätt innan jag lägger mig. Lägga mig kommer jag att göra efter träningen i morgon, fast i solariet då. Nu har jag gjort motstånd länge mot min solariehunger, men nu klarar jag det inte längre. Måste, måste, måste få lite strålar på min bleka kropp. Ska bli så skönt.

Gjorde faktiskt ett par fynd idag. Ett par jeans för 150 spänn och ett par stövletter för en hundring. Spenderade som vanligt en halv förmögenhet på apoteket och fick en föreläsning om skadeverkningarna av Treo. Fast det gjorde inte så mycket. Hon är väldigt duktig hon som föreläste för mig. Respekt! Hon kan sitt jobb.

I morgon är som sagt en annan dag. Tvätt och träning står på programmet. Sen är det en säger en arbetsvecka kvar innan lovet. Konstigt att jag tjatar om det. Mitt enda problem med att jobba är ju att jag måste gå upp kvart i sex en del dagar. Hade det varit halvsju varje dag hade jag aldrig behövt vara ledig. Skulle nog kunna jobba hur mycket som helst faktiskt. Det är ju så kul.

Tänker så det knakar på om jag sett eller hört nåt kul idag, men kommer inte på nåt. Skulle vara det här då:

Drömprinsen: -Du har ju alltid klagat på att du inte har nåt arsel!
Rockabillymom: - Har jag? Jag har ju släpat runt på ett stort arsel i tio år nu!  (Gissa vem jag syftade på där!)

Flyg, du är fri!

Allra käraste lilla bloggen, nu släpper jag ut dig ur ditt fängelse, helt och fullt. Inga lösenord, inga dolda profiler.... Om nån vill mig nåt så får de väl säga det rakt ut. Jag hoppas att inspirationen ska öka också. Det har inte varit lika kul att skriva när du varit inlåst.

Fredagskväll. Nöjd och glad över en bra vecka. Sushilunchen var smask. På det hela taget nöjd. Har köpt nya eltandborstar. Kanske, kanske att lillprinsessans tandis förlåter mig nu? Vem vet? Ha det gött!

Nu jävlar....

Ska jag ta mig till gymmet. Body step, det lär ju bli utan medverkan från armarna eftersom min högeraxel överhuvudtaget inte gillar att röra sig. Egentligen tror jag att den är värre skadad än vad rumpisen blev av min åktur nedför trappen.

Jag kommer inte ihåg nu om jag skrev igår om att jag återigen känner mig som en osedvanligt usel moder. Detta eftersom hennes tandläkare ringde och upplyste mig om att de måste ta bort den lilla "bulan" hon har i kinden. Ja, hon har sagt att hon hade nåt i kinden och ja, jag har som mitt vanliga medkännande jag sagt: "ja, ja det går över". Något som det uppenbarligen inte gör. Hmmm... Bad mother! bad mother!

Eftersom jag faktiskt känner mig misstänkt energisk just nu så kan jag inte låta bli att undra vilken sorts katastrof som kommer att drabba mig. För så här kan det väl inte vara nån längre period? En får la va gla så länge det varar.

I morgon är det sushilunch med mina workpolers, ska bli gott och kul. Ger en liten speciell fredagsfeeling.

Ha det götti gött gött!