God Morgon!

Jösses så trött jag är. Gick upp sex, somnade väl vid 2 som vanligt. Måste verkligen göra nåt åt det här sömnproblemet.... Vid 4 började vitkatten kräkas i sovrummet. Liten städpaus. Somnade väl framåt 5 igen. Upp vid 6. Varför detta en lördag?

It is Tibrotime! Åka blå limousin till Tibro med mina vänner och dricka någon "enstaka" öl. Jättekul!

Men just nu är jag TRÖTT!

Have a good one!

Sååå arg!

Skulle väl egentligen fortsätta min reseberättelse, men så hoppade verkligheten upp och bet mig i knävecket. Kompisen ringer å berättar att hennes äldsta son blivit misshandlad med ett vedträ av några lokala pundare i natt på väg hem.  Resultatet: ett halvt krossat ansikte, en krossad ögonhåla, syn?? ingen som vet. Hjärnskador?

Vad gjorde han då? gick  förbi dom!

Vem är han? I slutet av de 20 och ensamstående far till en liten pojk. Han vågar inte tala om för polisen vilka de är för att de hotar med HA! Jag blir så jävla arg så jag tror jag exploderar.

Jag hoppas verkligen inte att HA vill ha något med såna jälva äckel att göra! men det går väl att ta reda på....

Sverige måste vara ett land där man faktiskt vågar berätta vad som hänt! Inte ett land där skyhöga pundare bestämmer om liv och död! vad som ska sägas och inte sägas!  

Kanske skrivet lite i affekt.... men jag tar inte bort det! Så det så!

A pink piece of heaven...



Jomenvisst, det här var vårt hotell i New Orleans...ser milt talat speciellt ut från utsidan.



En "kall"  Heineken på balkongen. Cirka 30 grader varmt och en 100% luftfuktighet.



Ett glatt Zydeco band på Krazy Korner, Bourbon street!

Det här gänget spelade på en annan krog. Tilläggas kan att sångaren hade nytta av stolpen bakom rumpan, för han hade nog tatt en öl eller kanske två, men spelade gjorde han.....

 


Jag drabbades allt av en liten semesterförälskelse, det här är Stella



och det här är Stanley, eller så var det tvärtom. Underbart söta är domi alla fall. Deras diet bestod väl mest av små grodor och små ödlar, men de verkade lyckliga utan Bilanx.



Kväll nummer två i New Orleans gav vi oss ut på äventyr Drömmis och jag. Gå inte till Canal Street där har det varit ett rån, var det sista vi hörde - och vad gjorde vi då? Gick till Canal Street så klart. Full TV bevakning var det där. Ett av de större apoteken hade blivit rånat.



"Mess with me an you mess with the whole trailer park" den var Drömmis ganska sugen på, men jag har för mig den var dyr, så det blev ingen deal. Men kul var den i alla fall!



Jag undrade så över den här skylten, vad betydde den egentligen? Människor med handväska måste ledas eller vad?

Ja, det var väl allt från New Orleans i den kameran, eller nej, det finns mer, men det får räcka för idag!

Ha det bara bäst!